Το σύστημα διεύθυνσης SeaStar θα αποτελεί Standard εξοπλισμό των σκαφών Sea Pro στις ΗΠΑ.

Το σύστημα διεύθυνσης SeaStar θα αποτελεί Standard εξοπλισμό στα μεγαλύτερα μοντέλα των σκαφών του κατασκευαστή Sea Pro στις ΗΠΑ. Το σύστημα διεύθυνσης SeaStar Optimus EPS και το SeaStar Power Assist της Dometic, έχουν επιλεγεί ως βασικός εξοπλισμός για τα μεγαλύτερα και υψηλής ιπποδύναμης μοντέλα σκαφών της Sea Pro Boats στις ΗΠΑ.

Τα σκάφη κεντρικής κονσόλας Sea Pro 259 DL και το αναμενόμενο 319 DLX είναι τα κορυφαία σκάφη της Sea Pro. Τα σκάφη είναι 25,9 και 31,9 πόδια αντίστοιχα και είναι κατασκευασμένα για τις μεγάλες και ισχυρές εξωλέμβιες μηχανές.

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία, καθιστώντας τα ιδανικά για το Optimus EPS (Electronic Power Steering). Η Sea Pro θα προσφέρει επίσης τον έλεγχο του Joystick SeaStar Optimus 360 ως εργοστασιακή επιλογή.

"Θέλουμε οι ιδιοκτήτες των νέων σκαφών Sea Pro να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κάθε φορά που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι", ανέφερε ο πρόεδρος της Sea Pro Boats, Jimmy Hancock. "Η προηγμένη τεχνολογία διεύθυνσης SeaStar παρέχει εξαιρετική αίσθηση ελέγχου χωρίς κόπο και με μεγάλη ακρίβεια.

"Θέλουμε να παραδώσουμε ένα σκάφος που δεν δείχνει απλά υπέροχο, αλλά να δίνει εξαιρετική αίσθηση στον οδηγό και τα συστήματα διεύθυνσης της SeaStar μας βοηθούν να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο", προσέθεσε ο Hancock.