Φόρμα ελέγχου / επισκευής

Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα εδώ και να μας την στείλετε συμπληρωμένη μέσω email στο motocraft@motocraft.gr με θέμα Φόρμα ελέγχου / επισκευής.

 

Επίσης μπορείτε να συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και όλα τα στοιχεία που αφορούν το προϊόν που θέλετε να παραδώσετε προς έλεγχο στα παρακάτω link.


mail  Φόρμα ελέγχου / επισκευής για ιδιώτες

 

mail  Φόρμα ελέγχου / επισκευής εταιρικών πελατών

 

Η φόρμα ελέγχου αφορά αποκλειστικά προϊόντα των παρακάτω εταιρειών.

  • Mastervolt
  • Blue Sea systems
  • Czone
  • Marinco
  • Lenco
  • BEP
  • Humminbird
  • Torqeedo
  • Minn Kota

Για να καλυφθεί το προϊόν από εγγύηση θα πρέπει να κατά την παράδοση να έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Επιπλέον αν η αγορά έχει γίνει με τιμολόγιο, το προϊόν θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής κατά την παράδοση του στην εταιρεία μας. Εάν δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής κατα την παράδοση δεν είναι δυνατόν να παραληφθεί και να ελεχθεί κανένα προϊόν. 

 

Για προϊόντα άλλων εταιρειών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο motocraft@motocraft.gr και στο 210-98 88 288

 

Συχνές ερωτήσεις 


Πότε μπορώ να φέρω το προϊόν μου για επισκευή;
Το ωράριο λειτουργίας του Service είναι ίδιο με το ωράριο λειτουργίας της εταιρέίας μας (Δευτέρα - Παρασκευή 08:30-16:30).

Υπάρχει ελάχιστη χρέωση ελέγχου;
Υπάρχει ελάχιστη χρέωση και είναι 60€. Αν η ζημιά είναι μεγαλύτερη και χρειαστεί περαιτέρω έλεγχος θα ενημερωθείτε πρώτα από τον αρμόδιο τεχνικό. Αν το προϊόν επισκευαστεί εντός εγγύησης, δεν υπάρχει χρέωση ελέγχου.

Μπορείτε να με ενημερώσετε για το ακριβές κόστος πριν φέρω το προϊόν μου στον χώρο σας. Δεν μπορείτε να μου πείτε απλά πόσο θα κοστίσει η επισκευή μου;
Ακριβές κόστος επισκευής χωρίς να γίνει πρώτα έλεγχος, δεν είναι δυνατόν να δοθεί.

Πότε θα έχω πίσω επισκευασμένο το προϊόν μου;
Στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστούμε 1-5 εργάσιμες ημέρες για τον έλεγχο του. Η επισκευή του όμως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (φύση του προβλήματος, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κ.λπ.) και θα ενημερωθείτε από τον αρμόδιο τεχνικό για τον χρόνο που θα χρειαστεί.

Τι εγγύηση έχει η επισκευή που θα γίνει στην συσκευή μου;
Η εγγύηση που παρέχουμε για κάθε επισκευή είναι 6 μήνες. Εφόσον η εγγύηση του προϊόντος σας είναι μεγαλύτερη, τότε καλύπτεστε από αυτήν.

Οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση;
Ναι, 2 χρόνια ή αν δεν έχουν ξεπεράσει τους κύκλους φόρτισης που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

Τι καλύπτει η εγγύηση;
Η εγγύηση καλύπτει το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης του προϊόντος, εκτός από αυτές που προξενήθηκαν από ατύχημα, κακή χρήση ή χρήση εκτός των προδιαγραφών του.

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.