Καλωσορίστε τις νέες και μεγαλύτερες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Mastervolt!

Οι MLI Ultra 12/3000, MLI Ultra 12/6000 και MLI Ultra 24/6000 είναι οι μεγαλύτερες μπαταρίες ιόντων λιθίου που έχει κατασκευάσει η Mastervolt. Σχεδιασμένες για χρήση σε σκάφη αλλά και άλλες "κινητές" εφαρμογές, έχο3υν μεγάλη χωρητικότητα και παρέχουν περισσότερη ισχύ, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και βάρος.

Η τεχνολογία μπαταριών ιόντων λιθίου είναι μια εναλλακτική λύση που είναι κατάλληλη για πάρα πολλές εφαρμογές όπως για παράδειγμα αγωνιστικά σκάφη και γιοτ που θέλουν να μειώσουν το συνολικό βάρος στο ελάχιστο, μέχρι τροχόσπιτα και RV που θέλουν να μείνουν εκτός δικτύου για όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά και την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά υβριδικών και ηλεκτρικών σκαφών και οχημάτων.

 

Ανώτερη απόδοση τεχνολογίας λιθίου - Βασικά στατιστικά
• Ρεαλιστική διάρκεια ζωής άνω των 3500 κύκλων
• 20 % περισσότερη ενεργειακή πυκνότητα (σε σύγκριση με τα προηγούμενα μεγαλύτερα μοντέλα της Mastervolt)
• 15 % περισσότερη χωρητικότητα σε ώρες Amp (σε σύγκριση με τα προηγούμενα μεγαλύτερα μοντέλα της Mastervolt)
• Μπορούν να χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια έως και το 80% της χωρητικότητάς τους πριν χρειαστούν επαναφόρτιση
• 5 φορές περισσότερη αποθήκευση ενέργειας από τις μπαταρίες μολύβδου οξέος
• Μπορούν να επαναφορτιστούν μέσα σε 60 λεπτά.

 

Εξαιρετική απόδοση με πολύ λιγότερο βάρος

Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με απαράμιλλη αναλογία ενέργειας προς βάρος, αυτές οι νέες μπαταρίες ζυγίζουν 20 % λιγότερο από τα προηγούμενα μοντέλα.

• Η MLI Ultra 3000 ζυγίζει μόλις 25,4kg
• Η MLI Ultra 6000 παρά την εξαιρευικά μεγάλη χωρητικότητα της μένει κάτω από 50kg, στα 46,4kg

Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι η νέα MLI Ultra 24/6000, με βάρος μόνο 46,4 κιλά, είναι η κατάλληλη αντικατάσταση για δύο μπαταρίες μολύβδου-οξέος 12/200 Ah (σε σειρά για παροχή 24 volt) βάρους 140 kg – προσφέροντας μείωση κατά σχεδόν 100 κιλά!


Προστασία της επένδυσής σας.

Δεν είναι μυστικό ότι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου αποτελούν επένδυση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα MLI Ultra 3000 και MLI Ultra 6000 διαθέτουν ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης  που διασφαλίζει ότι οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν με ασφάλεια και σωστά.

Επιπλέον, η συμβατότητα τους με τη CZone και τα πρωτόκολλα NMEA 2000 και MasterBus, επιτρέπει την πλήρη ενοποίηση του συστήματος και σας δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών παρακολούθησης.


Σειρά Mastervolt MLI
Μοντέλα κατάλληλα για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων

Από την μεγάλης χωρητικότητας MLI 6000 μέχρι τη συμπαγή MLI 1250, η σειρά Mastervolt MLI προσφέρει εξαιρετική απόδοση τεχνολογίας ιόντων λιθίου σε δύσκολες συνθήκες όπως υγρό περιβάλλον, ακραίες δονήσεις και έντονους κραδασμούς. Τα μοντέλα είναι ικανά για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια, όπως η λειτουργία κλιματιστικού, αντλιών ή ηλεκτροκινητήρων για μεγάλα χρονικά διαστήματα, και μπορούν να επαναφορτιστούν πλήρως μέσα σε 60 λεπτά! 

Όλα αυτά γίνονται εφικτά από τη Mastervolt που μπορεί να συνδυάσει τις καλύτερες κυψέλες φωσφορικού λιθίου-σιδήρου (LiFePO4) και ένα ανώτερο σύστημα διαχείρισης μπαταριών μέσα σε ένα εργονομικό και στιβαρό περίβλημα.
 

Περισσότερα

Νέα δυνατότητα ελέγχου της MM105 μέσω app από IPhone & Android smartphone!

Εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες της πηγής MM105 από το iPhone ή Android smartphone σας, μέσω της νέας εφαρμογής της JL Audio

 

 

Χάρη σε αυτή τη νέα δυνατότητα, μπορείτε να ρυθμίσετε, εύκολα την ένταση, να αλλάξετε κομμάτια, να επιλέξετε ανάμεσα σε USB, Bluetooth, ραδιόφωνο και να ρυθμίσετε ξεχωριστές ζώνες ήχου με ένα απλό άγγιγμα στη οθόνη του κινητού σας!

Η εφαρμογή λειτουργεί με τις πηγγές MM105 και MM105HR (hide away) στις οποίες πρέπει να γίνει ενημέρωση του λογισμικού της σύμφωνα με τις προδιαγραφές της JL Audio που μπορείτε να βρείτε εδώ

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή για iPhone ή Android και απολαύστε ένα νέο επίπεδο ελέγχου!

Περισσότερα

Το περιοδικό Southern Boating ανακοίνωσε τα ετήσια Readers Choise Awards ’22

Τα ηχοσυστήματα των JL Audio και Kicker κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση στην κατηγορία Favorite Marine Audio σύμφωνα με τους αναγνώστες του Southern Boating Magazine!  

 

Στη MOTOCRAFT Α.Ε. θα βρείτε τα καλύτερ και πιο αξιόπιστα ηχοσυστήματα υψηλής ποιότητας και κορυφαίας απόδοσης!

Ηχοσυστήματα JL Audio

Ηχοσυστήματα Kicker

Περισσότερα

RB100‑HP, η μόνη μπαταρία λιθίου εκκίνησης που πληροί τις νέες προδιαγραφές των κινητήρων της Mercury.

Η Mercury εξέδωσε πρόσφατα μία τεχνική οδηγία (bulletin) σχετικά με τη χρήση μπαταριών λιθίου για την εκκίνηση κινητήρων. Η RELiON's® RB100‑HP είναι η μόνη μπαταρία λιθίου εκκίνησης που πληροί τις νέες προδιαγραφές των κινητήρων της Mercury.

 

 

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της μπαταρίας RB100‑HP εδώ

Περισσότερα

Νέα συνεργασία με RELiON

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία μας με την RELiON, η οποία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή μπαταριών και συστημάτων φόρτισης τελευταίας τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται για μία πληθώρα εφαρμογών.

 

 

Τα προϊόντα της RELiON είναι κυρίως μπαταρίες αλλά και σταθμοί φόρτισης και power banks τα οποία καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Οι μπαταρίες RELiON τροφοδοτούν ηλεκτρικά οχήματα (golf carts), RV, τροχόσπιτα, τροχοβίλλες, σκάφη (από kayak μέχρι ιστοπλοϊκά και motor boats), ηλεκτρικά παλετοφόρα και επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού.

Η RELiON αποτελεί κομμάτι του group εταιρειών της Navico και τα προϊόντα της έρχονται να συμπληρώσουν και να εμπλουτίσουν την γκάμα ηλεκτρονικού / ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και μπαταριών που προσφέρει η MOTOCRAFT A.E..

Δείτε περισσότερα εδώ: https://motocraft.gr/el/brands/relion

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.