Νέα συνεργασία με RELiON

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία μας με την RELiON, η οποία εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή μπαταριών και συστημάτων φόρτισης τελευταίας τεχνολογίας τα οποία χρησιμοποιούνται για μία πληθώρα εφαρμογών.

 

 

Τα προϊόντα της RELiON είναι κυρίως μπαταρίες αλλά και σταθμοί φόρτισης και power banks τα οποία καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών.

Οι μπαταρίες RELiON τροφοδοτούν ηλεκτρικά οχήματα (golf carts), RV, τροχόσπιτα, τροχοβίλλες, σκάφη (από kayak μέχρι ιστοπλοϊκά και motor boats), ηλεκτρικά παλετοφόρα και επαγγελματικά συστήματα καθαρισμού.

Η RELiON αποτελεί κομμάτι του group εταιρειών της Navico και τα προϊόντα της έρχονται να συμπληρώσουν και να εμπλουτίσουν την γκάμα ηλεκτρονικού / ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και μπαταριών που προσφέρει η MOTOCRAFT A.E..

Δείτε περισσότερα εδώ: https://motocraft.gr/el/brands/relion

Περισσότερα

Το Optimus 360 συμβατό με κινητήρες OXE Diesel 300

Η Dometic Marine και η OXE Marine είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμβατότητα του ηλεκτροϋδραυλικού Optimus 360 Joystick με διπλές εγκαταστάσεις κινητήρων OXE Diesel 300HP.

 

Η Dometic και η OXE Marine ανέπτθυξαν από κοινού αυτήν τη δυνατότητα με βάση τη ζήτηση των πελατών. Τα κορυφαία συστήματα SeaStation (GPS anchor) και SeaWays (autopilot) θα είναι επίσης συμβατά με τους κινητήρες OXE Diesel. Το εργαλείο Optimusbom.com έχει ενημερωθεί για να περιλαμβάνει αυτήν τη νέα διαμόρφωση.

Το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης Optimus και το σύστημα Joystick Optimus 360 (μόνο για δύο κινητήρες) έχουν πλέον εγκριθεί για τοποθέτηση σε όλη τη γκάμα κινητήρων OXE Diesel, συμπεριλαμβανομένων των 125, 150, 175, 200 και 300 HP για διαμόρφωση μονού και διπλού κινητήρα.

Περισσότερα

Summer holiday

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από το Σάββατο 13/08/2022 έως και την Τρίτη 16/08/2022.

Περισσότερα

Νέα συνεργασία με την Neander Motors

Είμαστε στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Neander Motors. 

Η Neander Motors σχεδίασε και κατασκευάζει την Dtorque 50, την μοναδική εξωλέμβια diesel 50hp.

Η Dtorque 50 αποδίδει 111Nm ροπής στις 2500rpm, με 40% λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου! Η χαμηλή κατανάλωση, το καύσιμο diesel και τα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των service, κάνουν την Dtorque 50 ιδανική  επιλογή για  επαγγελματικά και εμπορικά σκάφη τα οποία οποία χρειάζεται να λειτουργούν αδιάκοπα σε καθημερινή βάση, όπως σκάφη λιμενικού, ιχθυοκαλλιεργειών, superyacht tenders  και τουριστικά σκάφη.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://motocraft.gr/el/brands/neander-motors

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-9888288 ή στο motocraft@motocraft.gr

Περισσότερα

Η Clarion Marine παρουσιάζει νέες πηγές ήχου

Οι πηγές ήχου της Clarion Marine προσφέρουν ένα συναρπαστικό μείγμα απόδοσης και πλούσιων χαρακτηριστικών.

 

 

Η Clarion Marine, εταιρεία ηγέτης ηχοσυστημάτων υψηλής ποιότητας, ανακοίνωσε μια νέα σειρά, πλούσιων σε δυνατότητες, πηγών ήχου. Αυτά τα νέα προϊόντα επιβεβαιώνουν τη φήμη της Clarion Marine για την παραγωγή προϊόντων ήχου για marine  εφαρμογές υψηλής ποιότητας, μεγάλης διάρκειας ζωής, που προσφέρουν απαράμιλλη αξία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επεκτείνουμε την προσφορά προϊόντων για την Clarion Marine με μια νέα σειρά μονάδων πηγής. Αυτές οι νέες μονάδες συνδυάζουν τα σύγχρονα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι πελάτες μας με στυλ που συμπληρώνει τα σημερινά σκάφη», δήλωσε ο Andy Oxenhorn, Πρόεδρος της JL Audio, Inc.

 


Νέες πηγές ήχου Clarion

CMM-30

Η CMM-30 είναι μια πλήρως εξοπλισμένη πηγή, με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο NMEA 2000, πολλαπλές ζώνες, με αδιάβροχο πλαίσιο (IP66) και εξαιρετικά φωτεινή έγχρωμη οθόνη LCD τριών ιντσών. Διαθέτει επίσης SiriusXM® Ready και ενσωματωμένο ραδιόφωνο AM/FM, Weather Band, RBDS Global Tuner. Για να καλύψει τις ανάγκες περιεχομένου ψηφιακών μέσων, η CMM-30 προσφέρει σύνδεση Bluetooth® 5.0, αναλογική είσοδο AUX και σύνδεση USB για έξυπνες συσκευές ή USB, με πλήρη υποστήριξη για εξώφυλλα άλμπουμ μέσω του iPhone.

 

 

 

CMM-30BB

Η CMM-30BB προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με την CMM-30, αλλά σε Hideaway έκδοση Σχεδιασμένη για να κρύβεται και να μην φαίνεται, ενσωματώνεται απρόσκοπτα στα δίκτυα NMEA 2000 και ελέγχεται εύκολα από μια συμβατή οθόνη πολλαπλών λειτουργιών (MFD) ή από ένα προαιρετικό χειριστήριο Clarion Marine συνδεδεμένο στο δίκτυο .

The CMM-30BB offers identical functionality as the CMM-30, but in a network-connected, headless system. Engineered to be hidden out of sight, and for seamless integration into NMEA 2000 networks. The CMM-30BB is easily controlled f rom a compatible Multi-function Display (MFD), or from an optional Clarion Marine network-connected remote controls.

 

 

 

 

Τα χαρακτηριστικά των CMM-30 και CMM-30BB περιλαμβάνουνe:

 • 4 ευέλικτες ζώνες ήχου (σχετική και απόλυτη επιλογή)
 • Ζώνη 4: προαιρετικός επιλέξιμος έλεγχος επιπέδου subwoofer
 • Ενσωματωμένος ενισχυτής: 4 x 25W RMS στα 4 Ohms
 • Έξοδοι προενισχυτή 4 καναλιών (3,5 V RMS)
 • Χειριστήρια EQ και ισορροπίας 5 ζωνών
 • Δέκτης AM/FM/Weather Band
 • SiriusXM Ready
 • Bluetooth® 5.0 streaming
 • 1 είσοδος USB 2.0 με ισχύ για φόρτιση (2,1A)
 • 1 είσοδοι RCA AUX (ευαισθησία εισόδου 2V/1V RMS)
 • Θύρα δικτύου NMEA 2000
 • IP66

 

 

CMM-20

Με κομψό, σύγχρονο, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες (βαθμολόγηση IP66) σχεδιασμό πλαισίου, η νέα μονάδα πηγής πολυμέσων CMM-20 προσφέρει εξαιρετική ποικιλία από χαρακτηριστικά. Προσφέρει διπλή ζώνη ήχου, διαθέτει ραδιόφωνο AM/FM, Weather Band και RBDS Global Tuner και υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις για προσωπικές συσκευές, όπως  Bluetooth, USB και αναλογική είσοδος AUX. Η οθόνη TFT υψηλής αντίθεσης κάνει το κείμενο ευανάγνωστο ακόμα και στις πιο έντονες συνθήκες φωτισμού.

 

 

 

Τα χαρακτηριστικά της CMM-20 περιλαμβάνουν::

 • Ενσωματωμένος ενισχυτής: 4 x 25W RMS στα 4 Ohms
 • Έξοδοι προενισχυτή 2 καναλιών (1,5 V RMS)S)
 • Επιλογές ήχου δεύτερης ζώνης (Δυνατότητα επιλογής: Ζώνη 2 ή υπογούφερ)
 • Δέκτης AM/FM/Weather Band
 • Bluetooth® 5.0
 • 1 είσοδος USB 2.0 με ισχύ για φόρτιση (1A)
 • 1 είσοδοι RCA AUX (ευαισθησία εισόδου 2V/1V RMS)
 • IP66
Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.