PICO: Οθόνη ελέγχου κατάστασης μπαταριών, δεξαμενών, συσκευών

Η Motocraft σε συνεργασία με την Simarine, παρουσιάζει την οθόνη ελέγχου PICO. Η οθόνη PICO αποτελεί την τέλεια λύση ελέγχου της κατάστασης των μπαταριών, των δεξαμενών και μιας πληθώρας συσκευών που υπάρχουν στο σκάφος.

 

Πρόκειται για οθόνη LCD IPS 3,5” υψηλής αντίθεσης, με ευρεία γωνία θέασης, εξαιρετική εικόνα στον ήλιο, 4 κουμπιά ελέγχου αφής, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο βαρόμετρο με βαρογράφο και η πρόσοψη της είναι ενισχυμένη από Gorilla glass για μεγάλη ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι οθόνες PICO διατίθενται σε 3 εξατομικευμένα πακέτα (ONE, STANDARD και BLUE) τα οποία εκτός από την οθόνη συμπεριλαμβάνουν τα απαραίτητα εξαρτήματα ώστε να προσαρμοστούν στις ανάγκες και ιδιότητες του κάθε σκάφους. Επιπλέον χάρη στη δωρεάν εφαρμογή της Simarine, για Android και iOS, μπορείτε να συνδεθείτε με την οθόνη μέσω WI-FI ώστε να παρακολουθήσετε την κατάσταση της μπαταρίας, της δεξαμενής ή της συσκευής που θέλετε και να τροποποιήσετε ρυθμίσεις ή να αναβαθμίσετε το λογισμικό άμεσα από το κινητό σας.

Περισσότερα

Ανασκόπηση 2018

Το 2018  ήταν μία δημιουργική και παράλληλα ιδιαίτερα επιτυχής χρονιά για την MΟΤΟCRAFT γεγονότα που οφείλονται στην μεγάλη προσπάθεια, εργατικότητα και ομαδικότητα που επέδειξαν όλα τα μέλη της εταιρείας έτσι ώστε να επιτευχθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι του 2018 αλλά και οι πάγιοι στόχοι της συνεχούς βελτίωσης στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

Ψηφιακή Παρουσία

Για να ενισχύσει την ψηφιακή της παρουσία, η MΟΤΟCRAFT επανασχεδίασε την ιστοσελίδα της στα πλαίσια των αναγκών των πελατών και συνεργατών της, με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους.

Πλέον το αναβαθμισμένο site  λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό κατάστημα, και περιέχει πληθώρα προϊόντων με λεπτομερείς περιγραφές, ώστε οι επισκέπτες της σελίδες να μπορούν να βρίσκουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για προϊόντα που επιθυμούν και να τοποθετούν τις παραγγελίες τους με ευκολία.

Εκθέσεις 2018

Η MOTOCRAFT φέτος έλαβε μέρος στα Ποσειδώνια, την φημισμένη, διεθνούς κύρους έκθεση ναυτιλίας  που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo, όπου είχε την ευκαιρία να προωθήσει τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει της στο κοινό της Ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η εταιρεία δεν έλλειψε από το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το οποίο  διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και είχε ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Το περίπτερο της MOTOCRAFT προσέλκυσε πολλούς επαγγελματίες και ιδιώτες όπως και επισκέπτες από το εξωτερικό οι οποίοι έδειξαν υψηλό ενδιαφέρον για τα προϊόντα που παρουσίαζε η εταιρεία στην έκθεση. 

Όλοι μας στην MOTOCRAFT επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019. 

Περισσότερα

Συνεργασία Cimco Marine και BMW για κατασκευή εξωλέμβιας diesel έως 300 ίππων

Η Cimco Marine ανακοίνωσε την συνεργασία της  με την αυτοκινητοβιομηχανία BMW για την προμήθεια και ανάπτυξη του 3.0L κινητήρα πετρελαίου BMW TwinPower Turbo Inline-6-Cylinder Diesel.

 

Ο 3.0L κινητήρας πετρελαίου της BMW θα αποτελέσει τη βάση των νέων εξωλέμβιων κινητήρων πετρελαίου οι οποίοι θα διατίθενται σε μοντέλα 225hp, 250hp, 275hp, και 300hp.  

Μετά από χρόνια ανάπτυξης και δοκιμών των εξαρτημάτων ξεχωριστά και σε ελεγχόμενο περιβάλλον, το μοντέλο OXE 300 δοκιμάστηκε το Νοέμβριο του 2018 για πρώτη φορά στο νερό και όλες οι δοκιμές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Από τώρα και στο εξής, ο νέος κινητήρας θα υποβληθεί σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμών ώστε να διασφαλιστεί ότι πληροί όλες τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές και στόχος της Cimco Marine είναι να ξεκινήσει την παραγωγή των νέων εξωλέμβιων στις αρχές του 2020.

Ο CEO της Cimco Marine, Andreas Blomdahl, ανέφερε πως η συνεργασία με την BMW, θα εξασφαλίσει την αξιοπιστία των μελλοντικών μοντέλων της OXE Diesel, οι οποίοι θα προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, χαμηλό κόστος συντήρησης, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, χαμηλές εκπομπές ρύπων, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Περισσότερα

OXE Diesel Kreta από την Cimco Marine

KRETA ονομάζεται στα σουηδικά η Κρήτη. Σύμφωνα με την Ελληνική μυθολογία, ο Ποσειδώνας έφερε από τον ωκεανό ένα λευκό ταύρο για τον βασιλιά Μίνωα, επιβεβαιώνοντας έτσι, το απόλυτο δικαίωμά του να κυβερνά. Ο βασιλιάς Μίνωας θαύμασε τον λευκό ταύρο και δεν τον θυσίασε όπως διέταξε ο Ποσειδώνας αλλά τον κράτησε ζωντανό για τον εαυτό του.

Η Cimco Marine εμπνεύστηκε από αυτόν τον Ελληνικό μύθο και έδωσε το όνομα Kreta στην πρώτη της λευκή εξωλέμβια πετρελαίου. Την OXE Diesel Kreta.

Η Kreta προσφέρει μεγάλη εμβέλεια, οικονομία καυσίμου, χαμηλό κόστος συντήρησης, ασφάλεια, ευελιξία καθώς και ευκολία ανεφοδιασμού απευθείας από το γιοτ. Η καινοτομία της OXE Diesel δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη εξωλέμβια στην αγορά σήμερα και καλύπτει ένα μεγάλο εύρος της ναυτιλιακής βιομηχανίας.
 

Περισσότερα

Νέα Συνεργασία Nanni Με την Beneteau

Η Nanni ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με την Beneteau ως αποκλειστικός προμηθευτής του κινητήρα Nanni Diesel N3.21 για το καινούργιο και μοναδικό ιστιοπλοϊκό Figaro Beneteau 3.

 

Το Figaro Beneteau 3 είναι το πρώτο monohull ιστιοπλοϊκό παγκοσμίως που έχει πτερύγια (foils), για καλύτερες και υψηλότερες επιδόσεις,το οποίο θα εισαχθεί στην Α κατηγορία του ISO/World Sailing.

Ο κινητήρας Nanni Diesel N3.21 είναι ο ιδανικός κινητήρας για τα μοντέλα Figaro λόγω της ελαφριάς κατασκευής και εργονομικού σχεδιασμού του. Η προηγμένη τεχνολογία του Nanni Diesel N3.21 υπόσχεται μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Ο κινητήρας Nanni Diesel N3.21 και όλοι οι κινητήρες της Nanni, αποκλειστικά στην Motocraft.

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.