Νέα συνεργασία της Motocraft με την Kicker Audio

Η Motocraft ξεκινάει μία νέα συνεργασία με την πρωτοπόρο εταιρεία κατασκευής συστημάτων ήχου Kicker, η οποία έχει πολυετή παράδοση και εμπειρία στην κατασκευή ηχείων, subwoofer, πηγών ήχου και ενισχυτών.

 

 

Τα προϊόντα της σειράς Kicker Marine διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και πρωτοποριακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Τα ηχεία και τα subwoofer είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να αντέχουν στις αντίξοες καιρικές συνθήκες προσφέροντας κορυφαία απόδοση για πολλά χρόνια ενώ ο φωτισμός LED που διαθέτουν θα δώσει ξεχωριστό στυλ στο σκάφος σας. Επιπλέον οι πηγές ήχου επιτρέπουν τη σύνδεση πολλών συσκευών μέσω USB ή Bluetooth ώστε να έχετε απεριόριστες μουσικές επιλογές ενώ οι ενισχυτές της θα σας προσφέρουν ποιοτικό ήχο χωρίς παραμορφώσεις ακόμα και στο maximum της έντασης.

Περισσότερα

Νέα ηλεκτρική εξωλέμβια Travel 1103 CS από την Torqeedo

Η Motocraft S.A παρουσιάζει την καινούργια  ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή της σειράς Travel της Torqeedo Travel 1103 CS.

 

Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Travel 1103 CS είναι το τελευταίο μοντέλο της επιτυχημένης σειράς Travel, η οποία διαθέτει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, φτάνοντας μέχρι και τα 915 Wh και παρέχει 10% υψηλότερη ισχύ από τα 1000 στα 1100 W. Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Travel 1103 CS είναι πλήρως αδιάβροχη, ενώ διαθέτει αλουμινένιο πόδι το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα σε πιθανά χτυπήματα.

Η Travel 1103 CS διαθέτει μία ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου η οποία έχει δυνατότητα φόρτισης με ηλιακό πάνελ και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Αποτελεί την τέλεια εναλλακτική για βενζινοκινητήρες, καθώς έχει τις ίδιες δυνατότητες και επιπλέον είναι αθόρυβη, ελαφρύτερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον.

Διαθέτει oθόνη με ενσωματωμένο σύστημα πληροφοριών το οποίο σας ενημερώνει για το υπόλοιπο της λειτουργίας της μηχανής. Αποσυναρμολογείται για ευκολία αποθήκευσης και μεταφοράς.

Η ηλεκτρική εξωλέμβια μηχανή Travel 1103 CS της Torqeedo θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Μάϊο του 2019.  

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς

1100 W

Ισχύς πρόωσης

520 W

Ιπποδύναμη

3hp

Στατική ώθηση  

70lbs

Μπαταρία

915 Wh Li-Ion

Ονομαστική τάση

29.6 V

Τελική τάση φόρτισης

33.6 V

Βάρος

17.3(S) / 17.7 (L) kg

Βάρος χωρίς την μπαταρία

11.3(S) / 11.7(L) kg

Βάρος μπαταρίας

6 kg

Μήκος άξονα

62.5(S) / 75(L) cm

Προπέλα

v10/p1100

Ανταλλακτική προπέλα

v10/p1100 weedless

Μέγιστη ταχύτητα (σε rpm)

1,450rpm

Εύρος κίνησης

+/-60°

Ενσωματωμένη οθόνη

Ναι

Κίνηση μπρος/πίσω

Ναι

 

 

Περισσότερα

Επιτυχής λειτουργία των κινητήρων CUMMINS Πλοηγίδων Πειραιώς

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την παράδοση του έργου αντικατάστασης κινητήρων και αναβάθμισης των Πλοηγίδων του Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά από την εταιρεία MOTOCRAFT AE.

 

Εκτός από την εγκατάσταση κινητήρων πρόωσης του κατασκευαστή διεθνούς κύρους CUMMINS, INC τον οποίο η MOTOCRAFT AE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, η εταιρεία ανέλαβε επίσης την σημαντική περιφερειακή αναβάθμιση του μηχανοστασίου και την εκπαίδευση του προσωπικού της υπηρεσίας στην χρήση και συντήρηση.

 

Ο κατασκευαστής CUMMINS, INC έχει παράδοση 100 ετών στην κατασκευή κινητήρων και αποτελεί βασικό προμηθευτή ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας σε πολλές χώρες του πλανήτη. Επίσης η CUMMINS, INC πρωτοστατεί μεταξύ άλλων στην εξέλιξη νέων προϊόντων μηχανοκίνησης, υβριδικών συστημάτων και συστημάτων παραγωγής ενέργειας.

 

Η άρτια, σύγχρονη σχεδίαση των κινητήρων σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση, την υψηλή αξιοπιστία και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου συντελούν στην απρόσκοπτη  λειτουργία των σκαφών έτσι ώστε αυτά να ανταπεξέλθουν απροβλημάτιστα στο απαιτητικό καθήκον τους για χιλιάδες ώρες ετησίως.

 

H εταιρεία MOTOCRAFT AE με την πολυετή παράδοση συνεργασίας με κρατικούς φορείς και σώματα ασφαλείας χαιρετίζει το σημαντικό έργο της Πλοηγικής Υπηρεσίας η οποία αποτελεί έναν από τους πρώτους οργανισμούς που υποδέχονται πλοία όλων των τύπων στον εθνικό λιμένα. Οι πλοηγίδες του λιμένος Πειραιώς, εξυπηρετούν κάθε χρόνο πάνω από 14.000 πλοία και αποτελούν έτσι ζωτικό μέλος μίας υπηρεσίας υψίστης εθνικής σημασίας.

Περισσότερα

PICO: Οθόνη ελέγχου κατάστασης μπαταριών, δεξαμενών, συσκευών

Η Motocraft σε συνεργασία με την Simarine, παρουσιάζει την οθόνη ελέγχου PICO. Η οθόνη PICO αποτελεί την τέλεια λύση ελέγχου της κατάστασης των μπαταριών, των δεξαμενών και μιας πληθώρας συσκευών που υπάρχουν στο σκάφος.

 

Πρόκειται για οθόνη LCD IPS 3,5” υψηλής αντίθεσης, με ευρεία γωνία θέασης, εξαιρετική εικόνα στον ήλιο, 4 κουμπιά ελέγχου αφής, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο βαρόμετρο με βαρογράφο και η πρόσοψη της είναι ενισχυμένη από Gorilla glass για μεγάλη ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι οθόνες PICO διατίθενται σε 3 εξατομικευμένα πακέτα (ONE, STANDARD και BLUE) τα οποία εκτός από την οθόνη συμπεριλαμβάνουν τα απαραίτητα εξαρτήματα ώστε να προσαρμοστούν στις ανάγκες και ιδιότητες του κάθε σκάφους. Επιπλέον χάρη στη δωρεάν εφαρμογή της Simarine, για Android και iOS, μπορείτε να συνδεθείτε με την οθόνη μέσω WI-FI ώστε να παρακολουθήσετε την κατάσταση της μπαταρίας, της δεξαμενής ή της συσκευής που θέλετε και να τροποποιήσετε ρυθμίσεις ή να αναβαθμίσετε το λογισμικό άμεσα από το κινητό σας.

Περισσότερα

Ανασκόπηση 2018

Το 2018  ήταν μία δημιουργική και παράλληλα ιδιαίτερα επιτυχής χρονιά για την MΟΤΟCRAFT γεγονότα που οφείλονται στην μεγάλη προσπάθεια, εργατικότητα και ομαδικότητα που επέδειξαν όλα τα μέλη της εταιρείας έτσι ώστε να επιτευχθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι του 2018 αλλά και οι πάγιοι στόχοι της συνεχούς βελτίωσης στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

Ψηφιακή Παρουσία

Για να ενισχύσει την ψηφιακή της παρουσία, η MΟΤΟCRAFT επανασχεδίασε την ιστοσελίδα της στα πλαίσια των αναγκών των πελατών και συνεργατών της, με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους.

Πλέον το αναβαθμισμένο site  λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό κατάστημα, και περιέχει πληθώρα προϊόντων με λεπτομερείς περιγραφές, ώστε οι επισκέπτες της σελίδες να μπορούν να βρίσκουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για προϊόντα που επιθυμούν και να τοποθετούν τις παραγγελίες τους με ευκολία.

Εκθέσεις 2018

Η MOTOCRAFT φέτος έλαβε μέρος στα Ποσειδώνια, την φημισμένη, διεθνούς κύρους έκθεση ναυτιλίας  που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo, όπου είχε την ευκαιρία να προωθήσει τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει της στο κοινό της Ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η εταιρεία δεν έλλειψε από το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το οποίο  διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και είχε ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Το περίπτερο της MOTOCRAFT προσέλκυσε πολλούς επαγγελματίες και ιδιώτες όπως και επισκέπτες από το εξωτερικό οι οποίοι έδειξαν υψηλό ενδιαφέρον για τα προϊόντα που παρουσίαζε η εταιρεία στην έκθεση. 

Όλοι μας στην MOTOCRAFT επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019. 

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.