Νέα σειρά χειριστηρίων Xtreme από τη Seastar

Η SeaStar Solutions παρουσιάζει τη νέα σειρά χειριστηρίων Xtreme. Αυτά τα νέα χειριστήρια Xtreme  δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να προσφέρουν στους χρήστες την πιο άνετη λαβή αλλά προσφέρουν επίσης μερικές από τις πιο προηγμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πρότυπα μηχανικής και αξιοπιστίας της SeaStar Solutions Xtreme και συνδυάζονται τέλεια με τα καλώδια ελέγχου Xtreme της SeaStar για βέλτιστη απόδοση. 

Διατίθενται σε χρώμιο ή μαύρο, τα χειριστήρια Xtreme έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν άψογα με τα καλώδια ελέγχου SeaStar 3300 / 33C Xtreme, ωστόσο, θα δέχονται επίσης μια σειρά καλωδίων OEM. Αυτά τα χειριστήρια διαθέτουν συνδέσεις "εύκολης ενεργοποίησης" και μπορούν να διαμορφωθούν σε λειτουργίες ώθησης ή έλξης.

Περισσότερα

Αλοιφή SeaClear της Seavision

Η Motocraft σας παρουσιάζει την αλοιφή SeaClear της Seavision, η οποία προλαμβάνει την ανάπτυξη θαλάσσιων οργανισμών όπως είναι τα φύκια, οι πεταλίδες και άλλοι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί στα υποβρύχια φώτα του σκάφους σας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διαρκεί για δώδεκα μήνες και θα διατηρήσει τα φώτα του σκάφους σας καθαρά και φωτεινά. Η αλοιφή SeaClear είναι βιοδιασπώμενη και φιλική προς το περιβάλλον.

Περισσότερα

Yποβρύχια φώτα Challenger από την Quick

Η Motocraft παρουσιάζει τα νέα υποβρύχια φώτα της σειράς Challenger από την Quick S.p.A., της εταιρείας ηγέτη στην κατασκευή αξεσουάρ και ανταλλακτικών για ιστιοπλοϊκά σκάφη και γιοτ. Η ανθεκτικότητα και η μεγάλη διάρκεια ζωής που διαθέτουν, τα καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο σκάφους. Τα υποβρύχια φώτα της σειράς Challenger είναι ειδικά κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στο χρόνο και το σκληρό θαλάσσιο περιβάλλον.


Μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα σχεδόν σε όλα τα ιστιοπλοϊκά και σκάφη αναψυχής χάρη στον απλό τους σχεδιασμό και το μεγάλο εύρος τάσης που διαθέτουν και θα προσφέρουν μεγάλη φωτεινότητα και ομορφιά  στο σκάφος σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα

Ναυτικό Σαλόνι Λεμεσού

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε το Ναυτικό Σαλόνι Λεμεσού, που διεξήχθη στην Μαρίνα Λεμεσού, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ και διήρκησε  από τις 03/05/2018 μέχρι και τις 06/05/2018.

 

Η Motocraft παραβρέθηκε στο μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Κύπρου και Ανατολικής Μεσογείου, και συμμετείχε στην εκπροσώπηση τριών συνεργατών της, σε τρία περίπτερα: Σκάφη Boston Whaler, Κινητήρες Cummins, και εσω-εξωλέμβιοι Κινητήρες Mercury Mercruiser.

Περισσότερα

Φώτα ναυσιπλοΐας Lopolight

Τα πολύ υψηλών προδιαγραφών φώτα ναυσιπλοΐας της Lopolight κατασκευάζονται στη Δανία και εξοπλίζουν τα πλέον επώνυμα σκάφη. Τα προϊόντα Lopolight χρησιμοποιούν λυχνίες LED, έχουν μεγάλη φωτεινότητα , ελάχιστη κατανάλωση, αντικραδασμική προστασία και είναι απολύτως στεγανά με πιστοποίηση IP68 έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις πιο αντίξοες συνθήκες χρήσης.


Διαθέτουν μεγάλη γκάμα για κάθε είδους πλοίο αναψυχής ή επαγγελματικό ανεξαρτήτως μήκους, φέρουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ΙΜΟ και προσφέρουν τουλάχιστον 50,000 ώρες λειτουργίας.

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.