Νέα Συνεργασία Nanni Με την Beneteau

Η Nanni ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με την Beneteau ως αποκλειστικός προμηθευτής του κινητήρα Nanni Diesel N3.21 για το καινούργιο και μοναδικό ιστιοπλοϊκό Figaro Beneteau 3.

 

Το Figaro Beneteau 3 είναι το πρώτο monohull ιστιοπλοϊκό παγκοσμίως που έχει πτερύγια (foils), για καλύτερες και υψηλότερες επιδόσεις,το οποίο θα εισαχθεί στην Α κατηγορία του ISO/World Sailing.

Ο κινητήρας Nanni Diesel N3.21 είναι ο ιδανικός κινητήρας για τα μοντέλα Figaro λόγω της ελαφριάς κατασκευής και εργονομικού σχεδιασμού του. Η προηγμένη τεχνολογία του Nanni Diesel N3.21 υπόσχεται μεγάλη αξιοπιστία και ασφάλεια.

Ο κινητήρας Nanni Diesel N3.21 και όλοι οι κινητήρες της Nanni, αποκλειστικά στην Motocraft.

Περισσότερα

Αδιάβροχη πηγή MEDIA MASTER MM50 με ενσωματωμένο ενισχυτή

Η MM50 προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου και είναι η ιδανική λύση για κάθε σκάφος. Είναι ανθεκτική (IP66), διαθέτει εξαιρετικά φωτεινή έγχρωμη οθόνη LCD 2,8", ξεχωριστό φωτισμό ημέρας / νύχτας και εξαιρετική ορατότητα ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.

 

Διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή ο οποίος παράγει 100 watt υψηλής απόδοσης (25W RMS x 4), δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth® για ήχο υψηλής ποιότητας από smartphones και tablets, θύρα USB, αναλογική είσοδο ώστε να συνδέονται σχεδόν όλες οι πηγές ήχου αλλά και ψηφιακός ραδιοφωνικό δέκτη - AM / FM.

 

Επιπλέον διαθέτει σύνδεση NMEA 2000, είναι συμβατή με οθόνες πολλαπλών λειτουργιών (MFD) και μπορείτε να συνδέσετε ασύρματο τηλεχειριστήριο για να την ελέγχετε από οποιοδήποτε σημείο του σκάφους.

Περισσότερα

Η Motocraft xορηγός της Oceanos-NTUA στο παγκόσμιο διαγωνισμό "Hydrocontest"

Επιτυχημένη η προσπάθεια της ομάδας φοιτητών του ΕΜΠ, “Oceanos”, στον διαγωνισμό “Hydrocontest”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Saint Tropez της Γαλλίας.

 

 

Το “Hydrocontest” είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαγωνισμός που διοργανώνει το ίδρυμα “Hydros”. Αποτελεί τον πρώτο διαγωνισμό φοιτητών παγκοσμίως, και είναι ένα event στο οποίο μελλοντικοί μηχανικοί και σχεδιαστές ανταλλάσσουν καινοτόμες ιδέες και φέρνουν νέες προτάσεις ώστε να επιτύχουν εξοικονόμηση ενέργειας στο ναυτιλιακό κλάδο.  

 

Η ομάδα των φοιτητών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κατέκτησε την 5η θέση στην κατηγορία των ελαφριών σκαφών, την 13η στην κατηγορία των βαρέων σκαφών και την 11η θέση στον αγώνα αντοχής.

Η προσπάθειες τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας και η Motocraft ως περήφανος χορηγός της ομάδας OCEANOS NTUA, δίνει συγχαρητήρια στους φοιτητές και στους καθηγητές που επιμελήθηκαν το project για την προσπάθεια τους , οδηγώντας την ομάδα σε μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά.

Περισσότερα

Νέα συνεργασία της Motocraft με την OXE Diesel Outboard

Η Motocraft ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση των εξωλέμβιων κινητήρων OXE Diesel για Ελλάδα και Κύπρο.Οι OXE Diesel είναι οι πρώτοι εξωλέμβιοι κινητήρες diesel υψηλής απόδοσης στον κόσμο. Πρόκειται για κινητήρες common rail, υψηλής ανθεκτικότητας, με χαμηλή κατανάλωση & εκπομπές ρύπων.

Οι κινητήρες OXE Diesel πληρούν την οδηγία "ενιαίου καυσίμου" του ΝΑΤΟ, προσφέροντας ιδανικές, ασφαλείς και αποδοτικές λύσεις όχι μόνο για το ναυτικό, στρατό, διάσωση και την πετρελαϊκή βιομηχανία αλλά επίσης και για άλλες επαγγελματικές εφαρμογές όπως αλιευτικά, τουριστικά, θαλάσσια ταξί και σκάφη μεταφοράς προσωπικού όπου η μεταφορά φορτίων και το κόστος λειτουργίας είναι σημαντικοί παράγοντες.

Ο ανθεκτικός και αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας που κατασκευάζεται από το group της GM και ναυτικοποιείται από την CIMCO, σήμερα διατίθεται σε ιπποδυνάμεις 150hp και 200hp ενώ σύντομα ακολουθούν και μοντέλα άνω των 200hp.

Περισσότερα

Νέοι κινητήρες 3.0lt από την Mercury Marine

Η Mercury Marine, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των θαλάσσιων κινητήρων και της θαλάσσιας τεχνολογίας, παρουσίασε στο Sydney Boat Show μια νέα σειρά έσωλέμβιων και έσω/εξωλέμβιων κινητήρων diesel 3,0lt, διαθέσιμους σε μοντέλα 230hp και 270hp.

 

Σχεδιασμένοι, εξελιγμένοι και δοκιμασμένοι τα τελευταία τρία χρόνια, αυτοί οι νέοι κινητήρες θα αποτελέσουν τους πρωτοπόρους στην κλάση τους σε πολλά βασικά χαρακτηριστικά όπως  επιτάχυνση, αξιοπιστία, ευκολία εγκατάστασης, συντήρησης και τον περιορισμό του θορύβου και των κραδασμών.

Ο κινητήρας χρησιμοποιεί έναν νέο υδρόψυκτο συμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην επιτάχυνση αλλά και στην τελική ταχύτητα. Η Mercury υπέβαλε αυτούς τους κινητήρες σε εντατικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων δοκιμών «επιταχυνόμενης διάρκειας ζωής».

Ο Kris Neff, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας διαχείρισης κατηγοριών και στρατηγικού σχεδιασμού της Mercury Marine δήλωσε πως "Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση της αγοράς για diesel σε αυτές τις βασικές κατηγορίες ιπποδύναμης".

Αυτή η νέα σειρά κινητήρων συνεχίζει την ανάπτυξη των κινητήρων diesel της Mercury σύμφωνα με τα πρότυπα εκπομπών Tier 3, τα οποία αποσκοπούν στη μείωση των επιπτώσεων των κινητήρων diesel στο περιβάλλον.

Επιπλέον, αυτοί οι κινητήρες είναι πλήρως συμβατοί με τις τεχνολογίες Mercury SmartCraft, παρέχοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία σειρά πληροφοριών και μετρήσεων του κινητήρα τους, καθώς και σε προειδοποιήσεις συντήρησης και καθοδήγηση αντιμετώπισης προβλημάτων.

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα εδώ:

 

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.