Αντικραδασμικές Βάσεις Καθισμάτων SHOCKWAVE

 

Νέα συνεργασία ξεκίνησε η Motocraft με την Καναδική εταιρεία αντικραδασμικών βάσεων και καθισμάτων Shockwave.

Η Shockwave προμηθεύει με αντικραδασμικές βάσεις και καθίσματα μεγάλη λίστα στρατιωτικών και επιχειρησιακών σκαφών σε όλο τον κόσμο. Οι αντικραδασμικές βάσεις Shockwave αποσβένουν τις κάθετες επιταχύνσεις που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια πλεύσης σε έντονο κυματισμό με αποτέλεσμα να μην διοχετεύονται στην σπονδυλική στήλη και τον αυχένα μειώνοντας έτσι την καταπόνηση και τυχόν τραυματισμούς των επιβαινόντων.

Η Shockwave πρόσφατα παρουσίασε και την νέα αντικραδασμική βάση S5 σχεδιασμένη και για σκάφη αναψυχής. Η S5 προσαρμόζεται εύκολα σε οποιοδήποτε κάθισμα και θα μειώσει στο ελάχιστο την κούραση και την καταπόνηση που προκαλεί ο έντονος κυματισμός κάνοντας ακόμα πιο απολαυστικά τα ταξίδια σας.

Περισσότερα

Η Motocraft στα Ποσειδώνια 2018

Η Motocraft θα συμμετάσχει στα Ποσειδώνια 2018, την μεγαλύτερη εκδήλωση ναυτιλίας, τα οποία θα διεξαχθούν από τις 4 έως και 8 Ιουνίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

 

Τα Ποσειδώνια αποτελούν σημείο αναφοράς για την παγκόσμια και την ελληνική ναυτιλία και η Motocraft θα παρουσιάσει στο περίπτερο της στο stand 1552 (Hall 1) τα φώτα ναυσιπλοΐας της εταιρείας Lopolight, τους ναυτικούς προβολείς Francis Searchlights, τους κινητήρες Cummins, τα επιχειρησιακά σκάφη της εταιρείας Brunswick Commercial & Government Products και τις γεννήτριες ναυτικού τύπου Kohler.
 

Σας περιμένουμε και θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε. 
 

Περισσότερα

Νέα σειρά χειριστηρίων Xtreme από τη Seastar

Η SeaStar Solutions παρουσιάζει τη νέα σειρά χειριστηρίων Xtreme. Αυτά τα νέα χειριστήρια Xtreme  δεν έχουν σχεδιαστεί μόνο για να προσφέρουν στους χρήστες την πιο άνετη λαβή αλλά προσφέρουν επίσης μερικές από τις πιο προηγμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες. Είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πρότυπα μηχανικής και αξιοπιστίας της SeaStar Solutions Xtreme και συνδυάζονται τέλεια με τα καλώδια ελέγχου Xtreme της SeaStar για βέλτιστη απόδοση. 

Διατίθενται σε χρώμιο ή μαύρο, τα χειριστήρια Xtreme έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν άψογα με τα καλώδια ελέγχου SeaStar 3300 / 33C Xtreme, ωστόσο, θα δέχονται επίσης μια σειρά καλωδίων OEM. Αυτά τα χειριστήρια διαθέτουν συνδέσεις "εύκολης ενεργοποίησης" και μπορούν να διαμορφωθούν σε λειτουργίες ώθησης ή έλξης.

Περισσότερα

Αλοιφή SeaClear της Seavision

Η Motocraft σας παρουσιάζει την αλοιφή SeaClear της Seavision, η οποία προλαμβάνει την ανάπτυξη θαλάσσιων οργανισμών όπως είναι τα φύκια, οι πεταλίδες και άλλοι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί στα υποβρύχια φώτα του σκάφους σας. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να διαρκεί για δώδεκα μήνες και θα διατηρήσει τα φώτα του σκάφους σας καθαρά και φωτεινά. Η αλοιφή SeaClear είναι βιοδιασπώμενη και φιλική προς το περιβάλλον.

Περισσότερα

Yποβρύχια φώτα Challenger από την Quick

Η Motocraft παρουσιάζει τα νέα υποβρύχια φώτα της σειράς Challenger από την Quick S.p.A., της εταιρείας ηγέτη στην κατασκευή αξεσουάρ και ανταλλακτικών για ιστιοπλοϊκά σκάφη και γιοτ. Η ανθεκτικότητα και η μεγάλη διάρκεια ζωής που διαθέτουν, τα καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για κάθε τύπο σκάφους. Τα υποβρύχια φώτα της σειράς Challenger είναι ειδικά κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά υλικά που αντέχουν στο χρόνο και το σκληρό θαλάσσιο περιβάλλον.


Μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα σχεδόν σε όλα τα ιστιοπλοϊκά και σκάφη αναψυχής χάρη στον απλό τους σχεδιασμό και το μεγάλο εύρος τάσης που διαθέτουν και θα προσφέρουν μεγάλη φωτεινότητα και ομορφιά  στο σκάφος σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.