Τοποθέτηση εξωλέμβιας OXE Diesel 150hp

Εξωλέμβια OXE Diesel 150hp σε επαγγελματικό σκάφος μεταφοράς φορτίου στο Ιόνιο.

 

Το σκάφος είναι από HDPE, έχει μήκος 9 μέτρα, και μικτό συνολικό βάρος 10 τόνων.

Το σκάφος τροφοδοτεί καθημερινά ιχθυοκαλλιέργεια στο Ιόνιο πέλαγος και η εξωλέμβια πετρελαίου OXE Diesel 150hp επιλέχθηκε γιατί έχει υψηλή απόδοση και ροπή με μικρή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων!

Εξωλέμβιες πετρελαίου OXE Diesel 150hp - 200hp - 300hp
ΔΥΝΑΜΗ, ΑΝΤΟΧΗ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο εξωλέμβιος κινητήρας πετρελαίου OXE Diesel είναι ο πρώτος εξωλέμβιος πετρελαιοκινητήρας υψηλής απόδοσης στον κόσμο και θέτει νέα πρότυπα στην αντοχή, την απόδοση, την κατανάλωση καυσίμου και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων για έναν εξωλέμβιο κινητήρα.

Οι κινητήρες OXE Diesel πληρούν την οδηγία "ενιαίου καυσίμου" του ΝΑΤΟ, προσφέροντας ιδανικές και ασφαλείς λύσεις για στρατιωτικές εφαρμογές, εφαρμογές διάσωσης και μεγάλες εμπορικές εφαρμογές, αλλά και για αλιευτικά, σκάφη έρευνας, σκάφη τουρισμού, σκάφη μεταφοράς φορτίου όπου το κόστος λειτουργίας είναι σημαντικός παράγοντας.

Η στιβαρή κατασκευή των εξωλέμβιων κινητήρων OXE Diesel, τους κάνει ανθεκτικούς ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, είναι φιλικοί προς το περιβάλλον γιατί καταναλώνουν λιγότερα καύσιμα από ένα αντίστοιχο εξωλέμβιο κινητήρα βενζίνης και η συντήρηση τους είναι εύκολη και οικονομική.

 

Καύσιμο Diesel

Ο πετρελαιοκινητήρας παρέχει υψηλή απόδοση και ροπή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ισχυρή ώθηση και επιτάχυνση, με ικανότητα μεταφοράς βαρέων φορτίων ενώ λειτουργεί με μεγάλη ποικιλία καυσίμων: EN 590, ASTM D 975 κλπ.

Φιλικό πρός στο περιβάλλον

Η χρήση εξαιρετικά σύγχρονης τεχνολογίας κινητήρων βασισμένης στην αυτοκινητοβιομηχανία εξασφαλίζει τα χαμηλά επίπεδα εκπομπών ρύπων με ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Εύκολη συντήρηση

Τα εύκολα προσβάσιμα σημεία ελέγχου και η αρθρωτή σχεδίαση δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικό προς το χρήστη. Η αξιόπιστη μονάδα τροφοδοσίας διατηρεί χαμηλά το κόστος συντήρησης και κόστος ανταλλακτικών. Ο αρθρωτός σχεδιασμός δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αλλάζει εξαρτήματα και να διατηρεί την εξωλέμβια σε άριστη κατάσταση. 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

Κινητήρας

Diesel, L4

Κυβισμός

2.0LT

Ροπή

380Nm στις 2500rpm

Ισχύς

150hp στις 4100rpm

Καύσιμο

Diesel

Βάρος

350kg

Εναλλάκτης

130 AMP

Ψύξη

Εσωτερική

Εκκίνηση

Ηλεκτρική

Διαστάσεις ποδιού 25'' ΜxΥxΠ

994 x 1880 x 678 mm

 


Μάθετε τα πάντα για τις εξωλέμβιες πετρελαίου OXE Diesel εδώ: https://motocraft.gr/el/taxonomies/petrelaioy-oxe

Περισσότερα

Το σύστημα διεύθυνσης SeaStar θα αποτελεί Standard εξοπλισμό των σκαφών Sea Pro στις ΗΠΑ.

Το σύστημα διεύθυνσης SeaStar θα αποτελεί Standard εξοπλισμό στα μεγαλύτερα μοντέλα των σκαφών του κατασκευαστή Sea Pro στις ΗΠΑ. Το σύστημα διεύθυνσης SeaStar Optimus EPS και το SeaStar Power Assist της Dometic, έχουν επιλεγεί ως βασικός εξοπλισμός για τα μεγαλύτερα και υψηλής ιπποδύναμης μοντέλα σκαφών της Sea Pro Boats στις ΗΠΑ.

Τα σκάφη κεντρικής κονσόλας Sea Pro 259 DL και το αναμενόμενο 319 DLX είναι τα κορυφαία σκάφη της Sea Pro. Τα σκάφη είναι 25,9 και 31,9 πόδια αντίστοιχα και είναι κατασκευασμένα για τις μεγάλες και ισχυρές εξωλέμβιες μηχανές.

Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν τα κορυφαία χαρακτηριστικά και προηγμένη τεχνολογία, καθιστώντας τα ιδανικά για το Optimus EPS (Electronic Power Steering). Η Sea Pro θα προσφέρει επίσης τον έλεγχο του Joystick SeaStar Optimus 360 ως εργοστασιακή επιλογή.

"Θέλουμε οι ιδιοκτήτες των νέων σκαφών Sea Pro να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κάθε φορά που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι", ανέφερε ο πρόεδρος της Sea Pro Boats, Jimmy Hancock. "Η προηγμένη τεχνολογία διεύθυνσης SeaStar παρέχει εξαιρετική αίσθηση ελέγχου χωρίς κόπο και με μεγάλη ακρίβεια.

"Θέλουμε να παραδώσουμε ένα σκάφος που δεν δείχνει απλά υπέροχο, αλλά να δίνει εξαιρετική αίσθηση στον οδηγό και τα συστήματα διεύθυνσης της SeaStar μας βοηθούν να υλοποιήσουμε αυτόν τον στόχο", προσέθεσε ο Hancock.

Περισσότερα

Η Cimco Marine AB ανακοίνωσε πως έλαβε μεγάλες παραγγελίες για την OXE300

Η Cimco Marine AB ανακοίνωσε πως έλαβε παραγγελίες για την OXE300, από έναν από τους διανομείς της στην Αμερική για να καλυφθούν ανάγκες σε κυβερνητικά σκάφη. Τα συνολικά έσοδα για αυτήν την παραγγελία είναι περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ όσον αφορά τις εξωλέμβιες, χωρίς να υπολογίζονται τα έσοδα από συνοδευτικό εξοπλισμό, τα εξαρτήματα, τα service κιτ και τα ανταλλακτικά.
 

Η παράδοση των OXE300 θα ξεκινήσει μόλις ξεκινήσει η παραγωγή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Ολόκληρη η παραγγελία αναμένεται να παραδοθεί εντός του 2020.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, Myron Mahendra, δήλωσε για το θέμα:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της OXE300 στο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας το Σεπτέμβριο του 2019, το επίπεδο ενδιαφέροντος για τα προϊόντα μας έχει αυξηθεί σημαντικά. Αυτή η παραγγελία που λάβαμε για την OXE300, αντανακλά την αποδοχή και την ποιότητα της OXE200"

Περισσότερα

Νέα συνεργασία της Motocraft S.A. με την Vesper Marine

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Vesper Marine, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή προϊόντων θαλάσσιας ασφάλειας και ηγέτη στον τομέα της έρευνας & ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών σε αυτό τον τομέα.
 

Πρωταρχικός στόχος της Vesper Marine, είναι ο σχεδιασμός και την κατασκευή προϊόντων με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά και πολύ εύκολα στη χρήση. Η Vesper Marine είναι παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων ασφάλειας ναυσιπλοΐας για επαγγελματικά σκάφη και σκάφη αναψυχής, βοηθήματα πλοήγησης.

Η θαλάσσια ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για να κρυφτεί μέσα σε περίπλοκα μενού ή να εμφανιστεί σε οθόνες με πολλά δεδομένα, οι οποίες δυσκολεύουν το χρήστη να καθορίσει τι είναι σημαντικό και τι δευτερεύουσας σημασίας. Η ομάδα σχεδιασμού της Vesper Marine σχεδιάζει προϊόντα από το μηδέν, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή καινοτόμων και αποδοτικότερων προϊόντων. Οι μηχανικοι της Vesper Marine έχουν γνώσεις, άρτια τεχνική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη θαλάσσιων ηλεκτρονικών προϊόντων και σχεδιάζουν και κατασκευάζουν πρακτικές και οικονομικά προσιτές ηλεκτρονικές λύσεις που βελτιώνουν την ασφάλεια.

Η Vesper Marine είναι παγκόσμιος προμηθευτής προϊόντων θαλάσσιας ασφάλειας για εμπορικά σκάφη και σκάφη αναψυχής, βοηθήματα πλοήγησης.

Οι βραβευμένες λύσεις που προσφέρει έχουν σχεδιαστεί για απόδοση, αξιοπιστία και ευκολία στη χρήση, παρέχοντας ασφάλεια στο σκάφος σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή όταν είναι αγκυροβολημένο αλλά και για το πλήρωμά σας με τις λύσεις VHF, AIS και Monitoring.

WatchMate

Οι αναμεταδότες WatchMate Vision2 και XB-8000 διαθέτουν βραβευμένη τεχνολογία smartAIS για αποφυγή σύγκρουσης, παρακολούθηση θέσης αγκυροβόλησης και καταστάσεις διάσωσης επιβατών ή μελών του πληρώματος.

Ασφάλεια στο ταξίδι - Πρόληψη σύγκρουσης

Υπολογίζει τις πορείες του σκάφους σας και άλλων σκαφών συνεχώς ηχεί συναγερμό σε περίπτωση επικείμενης σύγκρουσης.

Ασφάλεια κατά τη στάση - Παρακολούθηση θέσης άγκυρας

Κοιμηθείτε άφοβα, γνωρίζοντας ότι θα ειδοποιηθείτε αν η άγκυρα συρθεί και το σκάφος μετακινηθεί από την προκαθορισμένη του θέση.

Ασφάλεια πληρώματος - Άνθρωπος στη θάλασσα

Ενημερωθείτε άμεσα αν κάποιο μέλος του πληρώματος σας ή κάποιος επιβάτης, ενεργοποιήσει μια συσκευή AIS MOB και δείτε την τρέχουσα θέση τους για άμεση ανεύρεση και διάσωση.

Η Vesper Marine κατασκευάζει επίσης το CORTEX, το πιο προηγμένο VHF στον κόσμο με ενσωματωμένο αναμεταδότη smartAIS SOTDMA και απομακρυσμένη παρακολούθηση σκαφών το οποίο θα είναι διαθέσιμα σύντομα.

Βραβεία

  • Βραβείο International Boatbuilders (IBEX) Innovation Award 2019 για το Cortex
  • Βραβείο NMEA Best New Product Award 2019 για το Cortex
  • Βραβείο Pittman Innovation Award 2018 για το smartAIS®
  • Βραβείο Editors’ Choice για Gear of the Year 2017 για το WatchMate XB-8000
  • Βραβείο IBEX Innovation Award 2017 για το deckWatch App
  • Υποψηφιότητα για το coveted DAME Award 2019 για το Cortex
  • Υποψηφιότητα για DAME Award 2017 για το deckWatch
Περισσότερα

Νέα συνεργασία της Motocraft S.A με την Mission Critical Electronics.

Η Motocraft S.A ξεκίνησε νέα συνεργασία με την Mission Critical Electronics.

Η Mission Critical Electronics προμηθεύει εμπορικά, στρατιωτικά και σκάφη αναψυχής με μεγάλη ποικιλία καινοτόμων προϊόντων AC και DC, για περισσότερα από 50 χρόνια.

 

Τα brands της Mission Critical Electronics είναι η ASEA Power Systems και η Newmar.

Η ASEA Power Systems προσφέρει προϊόντα διαχείρισης εναλλασσόμενου ρεύματος (Shore Power Converters , Isolation Transformers) από 250VA έως και 1MW και η Newmar προσφέρει προϊόντα συνεχούς ρεύματος, συμπεριλαμβανομένων φορτιστών μπαταριών, μετατροπέων DC-DC, μετατροπέων DC-AC, τροφοδοτικών υψηλής ισχύος και πολλά άλλα. Οι φορτιστές της Newmar είναι πιστοποιημένοι από το (ABS) και το εργοστάσιο κατασκευής τους με ISO 9001: 2015.

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.