Η Brunswick ανακοίνωσε την σύναψη οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά της Navico

Η Brunswick ανακοίνωσε την σύναψη οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά της Navico, της εταιρείας ηγέτη παγκοσμίως στον τομέα των θαλάσσιων ηλεκτρονικών οργάνων.Με αυτή την εξαγορά, η Brunswick θα προσθέσει τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου (Lowrance, Simrad, B&G και C-MAP) στην οικογένεια εταιρειών Advanced Systems Group (ASG), η οποία περιλαμβάνει τις κορυφαίες μάρκες ανταλλακτικών & αξεσουάρ στον τομέα διαχείρισης ισχύος, ψηφιακού ελέγχου και παρακολούθησης και δικτύων.

"Η απόκτηση της Navico και των βραβευμένων εμπορικών σημάτων της θα επιταχύνει αμέσως τη στρατηγική του Brunswick ACES (Αυτονομία, Συνδεσιμότητα, Ηλεκτρικά συστήματα και Κοινή Πρόσβαση) και θα υποστηρίξει το όραμά μας να παρέχουμε ξεχωριστά νέα τεχνολογικά προϊόντα και εμπειρίες", δήλωσε ο Dave Foulkes, Διευθύνων Σύμβουλος της Brunswick.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο σε οργανικές πρωτοβουλίες όσο και σε εξαγορές για να διατηρήσουμε τη ηγετική θέση των προϊόντων μας παγκοσμίως και η προσθήκη των  Lowrance, Simrad, B&G και C-MAP στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο μας θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητά μας να παρέχουμε πλήρης, καινοτόμες λύσεις για τους καταναλωτές και ολοκληρωμένα συστήματα για τους OEM πελάτες μας."

«Μετά από μια μακρά περίοδο ανάπτυξης, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλος της οικογένειας της Brunswick για να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στο μέλλον» δήλωσε ο Knut Frostad, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Navico.

«Όλοι μας στη Navico, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με την Brunswick και να μοιραστούμε το πάθος και την αφοσίωσή μας με την ομάδα τους. Δουλεύοντας μαζί, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας."
 

Περισσότερα

Νέα συνεργασία με την Current Scientific Corporation

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Current Scientific Corporation, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικές κάμερες infared & night vision που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών.  

Με έδρα της το Βανκούβερ στον Καναδά, η Current Scientific Corporation κατασκευάζει συστήματα υπέρυθρων καμερών υψηλής ποιότητας τα οποία χρησιμοποιούνται σε στρατιωτικά σκάφη, σκάφη του λιμενικού, σκάφη ερευνών καθώς και σε σκάφη αναψυχής και Superyachts.

Οι κάμερες EO / IR και τα συστήματα νυχτερινής όρασης της Current Scientific Corporation εγκαθίστανται σε σκάφη της ακτοφυλακής και του λιμενικού, στρατιωτικά σκάφη και σκάφη έρευνας και διάσωσης καθώς και σε Superyachts ενώ χρησιμοποιούνται διεθνώς και για την επιτήρηση και φύλαξη παράκτιων περιοχών και νησιών.

Η Current Scientific Corporation επενδύει συνεχώς στην Έρευνα και την Ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η καταπολέμηση της πειρατείας, την παρατήρηση και έρευνα θαλάσσιων θηλαστικών όπως η  ανίχνευση φαλαινών, την αναζήτηση και διάσωση εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων και την ανίχνευση πετρελαιοκηλίδων.

Τα Premium συστήματα καμερών της Current Scientific Corporation παρέχουν την υψηλότερης ποιότητας εικόνα για όλες τις εφαρμογές θαλάσσιας και ναυτικής βιομηχανίας.

Night Navigator

Το Night Navigator είναι η ενδεδειγμένη λύση για  ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, την στάση αλλά και την παραμονή σε λιμάνι καθώς εντοπίζει και αναγνωρίζει όλες τις απειλές νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα EO, δίνοντας στο πλήρωμα ή την ομάδα ασφαλείας ταχύτερο χρόνο αντίδρασης. Είναι απαραίτητο σε όλα τα σκάφη των οποίων η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν προτεραιότητα.

Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ

Περισσότερα

H λειτουργικότητα του VesselView σε οθόνες Garmin και Raymarine μέσω του Mercury SmartCraft Connect

Με την ολοκαίνουργια μονάδα SmartCraft® Connect, το Mercury VesselView® επεκτείνεται ώστε να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις ακόμη περισσότερων χρηστών. Το SmartCraft Connect επιτρέπει τη σύνδεση με οθονών πολλαπλών λειτουργιών (MFD) Garmin® και Raymarine® με κινητήρες SmartCraft για να παρέχει λειτουργίες VesselView στην ίδια οθόνη με τον χαρτογράφο GPS και το σόναρ.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η ενσωμάτωση του VesselView είναι διαθέσιμη για οθόνες Garmin και Raymarine, οι οποίες προστίθενται μαζί με τις Lowrance® και Simrad® ως συμβατές με τεχνολογία SmartCraft.

 

Το VesselView δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή συσκευών ενώ έχουν εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα απόδοσης κινητήρα και ειδοποιήσεις από οποιοδήποτε άλλο σύστημα παρακολούθησης του κινητήρα. Το VesselView παρακολουθεί στροφές, ταχύτητα, ροή καυσίμου, θερμοκρασία, trim και πολλά άλλα και παρέχει ειδοποιήσεις όταν χρειάζεται.

Το SmartCraft Connect διαθέτει επίσης Bluetooth® και Wi-Fi®, τα οποία θα κάνουν τις μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού εύκολες καθώς συνεχίζεται η ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων για το VesselView.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά και οφέλη του SmartCraft Connect:

Απλή εγκατάσταση - Το SmartCraft Connect μπορεί να εγκατασταθεί στον κινητήρα ή κάτω από το τιμόνι. Το απλοποιημένο Rigging ΚΙΤ ενοποιεί τις θύρες CAN P και CAN H σε μία μόνο συσκευή, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Εύκολη διαμόρφωση - Η ολοκαίνουργια εφαρμογή Mercury SmartCraft Manager, καθιστά απλή τη διαμόρφωση του SmartCraft Connect χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για IOS® από το Apple® App Store και Android ™ από το Google Play® Store.

Ευέλικτη συμβατότητα - Το SmartCraft Connect είναι διαθέσιμο για εφαρμογές μονού, διπλού ή τριπλού / τετραπλού κινητήρα.

Εύκολη παρακολούθηση  - Το SmartCraft βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση και τη συντήρηση του κινητήρα. Παρέχει επίσης ειδοποιήσεις για σφάλματα κινητήρα, ειδοποιώντας εάν ο κινητήρας πρέπει να μεταφερθεί σε αντιπρόσωπό σας για σέρβις.

 

Περισσότερα

Νέα συνεργασία της Motocraft SA με την Delta T Systems

Είτε αφορά ολοκληρωμένα συστήματα πρόωσης είτε συστήματα παραγωγής και διαχείρισης ενέργειας, η Motocraft SA συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως για να καλύψει τις ανάγκες σας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

 

Η πρόσφατη συνεργασία μας με την εταιρεία Delta T Systems, αφορά ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού και εξαερισμού απαιτητικών και σύγχρονων μηχανοστασίων σκαφών που χρησιμοποιούνται για επαγγελματική, στρατιωτική ή και τουριστική χρήση.

Η σωστή μελέτη και σχεδιασμός του επαρκούς εξαερισμού των μηχανοστασίων εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση των κινητήρων και του υπόλοιπου μηχανολογικού εξοπλισμού αλλα και την προστασία τους από το σκληρό θαλάσσιο περιβάλλον.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Delta T Systems εδώ 

Περισσότερα

Smart Battery Hub (SBH) της BEP

Το καινοτόμο Smart Battery Hub (SBH) της BEP είναι το πρώτο παγκοσμίως έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταριών για σκάφη που χρησιμοποιούν δύο ή περισσότερες εξωλέμβιες, εσωλέμβιους και εσω-εξωλέμβιους κινητήρες. Το Smart Battery Hub απλοποιεί τη διαχείριση μπαταριών, με διακόπτες οι οποίοι ενεργοποιούνται απομακρυσμένα, αυτόματη εναλλαγή ευαίσθητης τάσης (VSS) και παράλληλη λειτουργία έκτακτης ανάγκης. Όλο το σύστημα βρίσκεται μέσα σε ένα μικρό, ανθεκτικό και εύκολο στην εγκατάσταση κουτί με περίβλημα IPX7.

Το Smart Battery Hub παρακολουθεί και μεταδίδει πληροφορίες για την κατάσταση και την τάση των μπαταριών, μέσω NMEA2000 ώστε να μπορεί να συνδεθεί εύκολα με οθόνες πολλαπλών λειτουργιών. Η απομακρυσμένη εναλλαγή μεταξύ μπαταριών γίνεται μέσω NMEA2000 ή ενσύρματων διακοπτών, με χειροκίνητη παράκαμψη για μέγιστη ασφάλεια.

Το Smart Battery Hub συνεργάζεται με το CZone®, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να ελέγχουν τις μπαταρίες από τα αδιάβροχα πληκτρολόγια CZone®, να τις παρακολουθούν σε οποιαδήποτε οθόνη αφής CZone® ή σε οποιαδήποτε συνεργαζόμενη συμβατή συσκευή CZone®. Το Smart Battery Hub είναι συμβατό και λειτουργεί απρόσκοπτα ως κομμάτι του συστήματος CZone®.

«Σχεδιάσαμε το Smart Battery Hub έχοντας κατά νου τους OEM. Απλοποιώντας και μειώνοντας τους  χρόνους εγκατάστασης έχουμε ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος συστήματος με μικρότερες αποστάσεις καλωδίων μπαταρίας», δήλωσε ο Geoff Morrish, Product Manager της BEP.

Τα όρια τάσης VSS μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να ταιριάζουν ή να ενεργοποιούνται / απενεργοποιούνται ανάλογα την εγκατάσταση. Οι είσοδοι των διακοπτών μπορούν να αντιστοιχιστούν σε οποιαδήποτε λειτουργία και δύο πρόσθετες είσοδοι για αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση βολτ, τα επίπεδα του υγρού και τη θερμοκρασία.

Το σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης μπαταρίας all-in-one της BEP διαθέτει μαγνητικό κλείδωμα, τεχνολογία διακοπής 300 amp, δύο πρόσθετες εισόδους για αισθητήρες και μηχανική παράκαμψη. Η κατανάλωση στο sleep-mode είναι μικρότερη από 3,5mA για εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση των μπαταριών και είναι κατάλληλο για χρήση σε συστήματα 12 ή 24 βολτ.

Δείτε περισσότερα εδω

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.