Η Seakeeper βραβεύει τη Motocraft

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Seakeeper για το βραβείο Dealer of the year 2020 και το βραβείο 100Club 2020!
Το 2020 ήταν μία πολύ απαιτητική, δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις χρονιά. Παρά τις αντιξοότητες η ομάδα της Motocraft SA απέδωσε τα μέγιστα σε όλους τους τομείς και είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες που αυτή μας η προσπάθεια αποδίδει και αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες μας!

2021 Bring it on!

Περισσότερα

Επέκταση της συνεργασίας μας με την Advanced Systems Group (ASG) της Brunswick

Η Motocraft Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με την Advanced Systems Group (ASG) της Brunswick, προσθέτοντας σημαντικά προϊόντα και εταιρείες στην γκάμα της.
Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, η Motocraft Α.Ε. σας δίνει πρόσβαση σε πληθώρα ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, για όλα τα μεγέθη και είδη σκαφών, αλλά και άλλων ειδικών οχημάτων όπως τροχοβίλες, τροχόσπιτα, Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και άλλα.


Η Advanced Systems Group είναι η νέα θυγατρική της Brunswick η οποία προσφέρει προϊόντα των ήδη πολύ γνωστών εταιρειών Ancor, BEP, Blue Sea Systems, CZone, Lenco Marine, Marinco, Mastervolt και ProMariner μεταξύ άλλων.

Mastervolt

Τα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα της Mastervolt είναι ιδανικά για σκάφη, yachts,  τροχοβίλες και τροχόσπιτα προσφέροντας καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις ώστε να έχετε τις ανέσεις του σπιτιού σας στο σκάφος σας  με τη βέλτιστη αναλογία χωρητικότητας, βάρους και όγκου.

Blue Sea Systems

Η Blue Sea Systems, κατασκευάζει από το 1992, καινοτόμα, αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας, της ευκολίας της χρήσης και της αξιοπιστίας του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού των σκαφών και ειδικών οχημάτων.

Τα προϊόντα της Blue Sea Systems περιλαμβάνουν, διακόπτες μπαταρίας, αυτόματα ρελέ φόρτισης, μπλοκ ασφαλειών, μετρητές καθώς και τυποποιημένους και προσαρμοσμένους πίνακες διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Όλα τα προϊόντα της Blue Sea Systems σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ώστε να συνεργάζονται ως ένα πλήρες ολοκληρωμένο σύστημα και πληρούν τα πρότυπα ABYC και NMMA.

CZone συστήματα δικτύου

Το CZone απλοποιεί τα ηλεκτρικά συστήματα αντικαθιστώντας πολύπλοκες παραδοσιακές καλωδιώσεις και εγκαταστάσεις. Αντικαθιστά τα πάνελ διακοπτών και ασφαλειών με ψηφιακό δίκτυο παρέχοντας σας απόλυτο έλεγχο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων.

Παρακολουθήστε και ελέγξτε εύκολα, γρήγορα και απομακρυσμένα όλες τις λειτουργίες και τα συστήματα του σκάφους ή του οχήματος σας από το ηχοσύστημα και το φωτισμό μέχρι την κατάσταση των μπαταριών και τις στάθμες των δεξαμενών μέσω ipad και μέσω εύχρηστων οθονών αφής που μπορούν να εγκατασταθούν οπουδήποτε.

 

Lenco Marine

Η Lenco Marine αποτελεί, από το 1986, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες της ναυτικής βιομηχανίας  κατασκευάζοντας ηλεκτρικά συστήματα flaps και συστήματα ανύψωσης.

Marinco

Η Marinco παράγει προϊόντα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού όπως καλώδια και πρίζες ρεύματος ξηράς, προβολείς κα που αντέχουν στις πιο αντίξοες συνθήκες. Κάθε προϊόν της έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντέχει στη σκληρότητα της ζωής στη θάλασσα.

Ancor

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Ancor είναι ηγείται της βιομηχανίας καλωδίων Marine Grade™ από χαλκό. Η πλήρης σειρά των προϊόντων της περιλαμβάνει καλώδια, τερματικά, συνδέσμους, προϊόντα διαχείρισης καλωδίων και εργαλεία χειρός.


Επίσημος συνεργάτης της Advanced Systems Group στην Ελλάδα είναι η Motocraft Α.Ε.
Λ. Αλίμου 48, 174 55, Άλιμος. Τηλ. 210 988 8288. Email: motocraft@motocraft.gr

Περισσότερα

MerCruiser Bravo Four S Forward Facing Drive

Η Mercury Marine παρουσίασε το νέο πόδι MerCruiser Bravo Four S Forward Facing Drive, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με το σύστημα Smart Tow, ώστε να παρέχει απόλυτο έλεγχο για χρήση σε εφαρμογές θαλάσσιων σπορ όπως surfing, wakeboarding και άλλων αθλημάτων.

 


Μέσα από ένα εύκολο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη μπορείτε να έχετε ψηφιακός χειρισμό ώστε να συντονίζετε το έρμα, τα surf tabs και τις ρυθμίσεις προώθησης.

Τα θαλάσσια σπορ όπως το wakesurfing και το wakeboarding έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα παγκοσμίως. Οι μηχανικοί της Mercury δημιούργησαν ένα σύστημα για να διευκολύνουν τις ρυθμίσεις του σκάφους για τον οδηγό και να βελτιώσουν την συμπεριφορά του σκάφους για κάθε ένα από τα διάφορα θαλάσσια αθλήματα.

Είτε πρόκειται για βετεράνους wakesurfers, είτε για νεοεισερχόμενους στα θαλάσσια σπορ, το πόδι Bravo Four S Forward Facing Drive, σε συνδυασμό με τους κινητήρες MerCruiser 4,5lt V6, 6,2lt V8 και 8,2lt V8 sterndrive που κυμαίνονται από 250hp έως 430hp, τους προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουν τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια και αξιοπιστία. 

Οι ψηφιακές τεχνολογίες Mercury SmartCraft®, συμπεριλαμβανομένου ενός αναβαθμισμένου συστήματος Smart Tow, διατίθενται στάνταρ με τη μονάδα Bravo Four S Forward Facing Drive και επιτρέπουν την προσαρμογή της εμπειρίας ρυμούλκησης με λίγα πατήματα στην οθόνη αφής Mercury VesselView®. Ο οδηγός απλά επιλέγει τον τύπο της αθλητικής δραστηριότητας και το σύστημα Smart Tow θα εμφανίσει τα κατάλληλα χειριστήρια ώστε να ρυθμίσετε την επιτάχυνση κατά την εκκίνηση, την ταχύτητας ρυμούλκησης και τα χαρακτηριστικά του wake.

 

Άλλα πλεονεκτήματα του Bravo Four S Forward Facing Drive περιλαμβάνουν: 

 

  • Βελτιωμένη ευελιξία, ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες, που προκύπτει από την «πρόσθετη» πρόσφυση στο νερό που προσφέρουν οι προπέλες με κατεύθυνση προς τα εμπρός.  

  • Το σύστημα SmartCraft Digital Throttle & Shift για ακριβή έλεγχο 

  • Δυνατότητα επιλογής από πέντε νέες προπέλες σχεδιασμένες ειδικά να αξιοποιήσουν όλα τα πλεονεκτήματα του Bravo Four S 

  • Τεχνική υποστήριξη από το τεράστιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Mercury οι οποίοι μπορούν να επισκευάσουν ολόκληρο το σύστημα, από το πόδι έως και την οθόνη. 

 

Το νέο πόδι MerCruiser Bravo Four S Forward Facing Drive θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2020. 

 

Περισσότερα

Συνεργασία της OXE Marine AB με την BMW

Η OXE Marine ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την BMW για την παροχή κινητήρων για τα μοντέλα OXE200 και OXE300 αλλά και για παρουσία του λογότυπου της Βαυαρικής εταιρείας στη νέα εξωλέμβια diesel 300 ίππων!

 

Η OXE Marine θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον κινητήρα 200 ίππων που βασίζεται στο μπλοκ 2 λίτρων, turbo diesel της GM στην OXE200 έως το επόμενο έτος, ενώ έχει ήδη συνάψει συμφωνία με την BMW για την ανάπτυξη ενός αντίστοιχου κινητήρα. Ήδη χρησιμοποιείται κινητήρας BMW 300 ίππων για την OXE300 – 3 λίτρων, εξακύλινδρος bi-turbo ενώ το διάσημο λογότυπο της BMW και η φράση «In cooperation with BMW», θα βρίσκονται στο καπάκι της θηριώδους εξωλέμβιας!Ο διευθύνων σύμβουλος της OXE Marine AB, Myron Mahendra δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος για τη συνεργασία μας με τη BMW όσον αφορά την OXE300 [...] έδωσαν το παράδειγμα ενός ιδανικού συνεργάτη, παρέχοντας όλους τους απαραίτητους πόρους και υποστήριξη για να επιτύχουν όχι μόνο την ανάπτυξη του προϊόντος αλλά και να βοηθήσουν με τα πρότυπα παραγωγής και να προωθήσουν το προϊόν από άποψη πωλήσεων και μάρκετινγκ».

Επιπλέον η OXE Marine έχει κάνει κινήσεις για να αυξήσει την παραγωγή και έτσι το μερίδιο της στην αγορά εξωλέμβιων. Στα τέλη Μαΐου, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την Outdoor Network Manufacturing για την παραγωγή των εξωλέμβιων 125 έως 200 ίππων στις Η.Π.Α με στόχο τον Ιανουάριο του 2021, ενώ θα προστεθεί αργότερα και η OXE300.

Περισσότερα

Ενημέρωση σχετικά με Covid-19

Σε αυτή τη περίοδο δοκιμασίας , προτεραιότητα μας είναι η προστασία της υγείας των εργαζομένων των πελατών μας και των συμπολιτών μας.

Για τον λόγο αυτό , το φυσικό μας κατάστημα παραμένει κλειστό για το κοινό, ενώ μέρος της ομάδας μας εργάζεται από το σπίτι. Προσωπικό ασφαλείας τηρώντας όλα τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής συνεχίζει να εξυπηρετεί και να υποστηρίζει τα ζωτικά τμήματα της εταιρείας μας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.motocraft.gr εξυπηρετεί κανονικά για τις απομακρυσμένες αγορές σας ενώ επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στο motocraft@motocraft.gr αλλά και στο 210-9888288

Ευελπιστούμε πως με ομαδική προσπάθεια και την προσωπική ευθύνη όλων μας θα καταφέρουμε να επανέλθουμε στην νέα κανονικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, μένουμε δυνατοί!

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.