Οι οθόνες Veethree Universal Engine Monitor στην Ελλάδα από τη MOTOCRAFT

Η Veethree, εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή μετρητών, οθονών και συστημάτων μεταγωγής, όρισε την MOTOCRAFT ως διανομέα στην Ελλάδα για τις νέες Veethree Universal Engine Monitors (UEMs)Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Motocraft, κ. Ζέης Αλέξανδρος δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μας ανατεθεί η εισαγωγή της νέας γκάμας Veethree UEM στην ελληνική αγορά, όπου βλέπουμε καλές ευκαιρίες για πωλήσεις τόσο από τους OEM πελάτες μας όσο και από άλλους aftermarket πελάτες».

Ο Paul Woodlock, European Sales Manager της GMA, υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Veethree στην Ευρώπη, δήλωσε: «Αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα της MOTOCRAFT έχει ισχυρούς δεσμούς τόσο στην αγορά σκαφών αναψυχής όσο και σε εμπορικά σκάφη στην Ελλάδα. Οι οθόνες UEM είναι η επόμενη οθονών Veethree για παρακολούθηση δεδομένων των κινητήρων, με αναβαθμισμένα γραφικά και πρόσθετες δυνατότητες και είμαστε χαρούμενη που η MOTOCRAFTεπέλεξε να τις προσθέσει στο portfolio της »

Περισσότερα

Δευτέρα 16/8/2021 η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή

Σας ενημερώνουμε πως η εταιρία μας θα παραμείνει κλειστή τη Δευτέρα 16/8/2021. 

Περισσότερα

Η Brunswick ανακοίνωσε την σύναψη οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά της Navico

Η Brunswick ανακοίνωσε την σύναψη οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά της Navico, της εταιρείας ηγέτη παγκοσμίως στον τομέα των θαλάσσιων ηλεκτρονικών οργάνων.Με αυτή την εξαγορά, η Brunswick θα προσθέσει τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου (Lowrance, Simrad, B&G και C-MAP) στην οικογένεια εταιρειών Advanced Systems Group (ASG), η οποία περιλαμβάνει τις κορυφαίες μάρκες ανταλλακτικών & αξεσουάρ στον τομέα διαχείρισης ισχύος, ψηφιακού ελέγχου και παρακολούθησης και δικτύων.

"Η απόκτηση της Navico και των βραβευμένων εμπορικών σημάτων της θα επιταχύνει αμέσως τη στρατηγική του Brunswick ACES (Αυτονομία, Συνδεσιμότητα, Ηλεκτρικά συστήματα και Κοινή Πρόσβαση) και θα υποστηρίξει το όραμά μας να παρέχουμε ξεχωριστά νέα τεχνολογικά προϊόντα και εμπειρίες", δήλωσε ο Dave Foulkes, Διευθύνων Σύμβουλος της Brunswick.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο σε οργανικές πρωτοβουλίες όσο και σε εξαγορές για να διατηρήσουμε τη ηγετική θέση των προϊόντων μας παγκοσμίως και η προσθήκη των  Lowrance, Simrad, B&G και C-MAP στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο μας θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητά μας να παρέχουμε πλήρης, καινοτόμες λύσεις για τους καταναλωτές και ολοκληρωμένα συστήματα για τους OEM πελάτες μας."

«Μετά από μια μακρά περίοδο ανάπτυξης, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλος της οικογένειας της Brunswick για να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στο μέλλον» δήλωσε ο Knut Frostad, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Navico.

«Όλοι μας στη Navico, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με την Brunswick και να μοιραστούμε το πάθος και την αφοσίωσή μας με την ομάδα τους. Δουλεύοντας μαζί, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας."
 

Περισσότερα

Νέα συνεργασία με την Current Scientific Corporation

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Current Scientific Corporation, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικές κάμερες infared & night vision που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών.  

Με έδρα της το Βανκούβερ στον Καναδά, η Current Scientific Corporation κατασκευάζει συστήματα υπέρυθρων καμερών υψηλής ποιότητας τα οποία χρησιμοποιούνται σε στρατιωτικά σκάφη, σκάφη του λιμενικού, σκάφη ερευνών καθώς και σε σκάφη αναψυχής και Superyachts.

Οι κάμερες EO / IR και τα συστήματα νυχτερινής όρασης της Current Scientific Corporation εγκαθίστανται σε σκάφη της ακτοφυλακής και του λιμενικού, στρατιωτικά σκάφη και σκάφη έρευνας και διάσωσης καθώς και σε Superyachts ενώ χρησιμοποιούνται διεθνώς και για την επιτήρηση και φύλαξη παράκτιων περιοχών και νησιών.

Η Current Scientific Corporation επενδύει συνεχώς στην Έρευνα και την Ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η καταπολέμηση της πειρατείας, την παρατήρηση και έρευνα θαλάσσιων θηλαστικών όπως η  ανίχνευση φαλαινών, την αναζήτηση και διάσωση εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων και την ανίχνευση πετρελαιοκηλίδων.

Τα Premium συστήματα καμερών της Current Scientific Corporation παρέχουν την υψηλότερης ποιότητας εικόνα για όλες τις εφαρμογές θαλάσσιας και ναυτικής βιομηχανίας.

Night Navigator

Το Night Navigator είναι η ενδεδειγμένη λύση για  ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, την στάση αλλά και την παραμονή σε λιμάνι καθώς εντοπίζει και αναγνωρίζει όλες τις απειλές νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα EO, δίνοντας στο πλήρωμα ή την ομάδα ασφαλείας ταχύτερο χρόνο αντίδρασης. Είναι απαραίτητο σε όλα τα σκάφη των οποίων η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν προτεραιότητα.

Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ

Περισσότερα

H λειτουργικότητα του VesselView σε οθόνες Garmin και Raymarine μέσω του Mercury SmartCraft Connect

Με την ολοκαίνουργια μονάδα SmartCraft® Connect, το Mercury VesselView® επεκτείνεται ώστε να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις ακόμη περισσότερων χρηστών. Το SmartCraft Connect επιτρέπει τη σύνδεση με οθονών πολλαπλών λειτουργιών (MFD) Garmin® και Raymarine® με κινητήρες SmartCraft για να παρέχει λειτουργίες VesselView στην ίδια οθόνη με τον χαρτογράφο GPS και το σόναρ.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η ενσωμάτωση του VesselView είναι διαθέσιμη για οθόνες Garmin και Raymarine, οι οποίες προστίθενται μαζί με τις Lowrance® και Simrad® ως συμβατές με τεχνολογία SmartCraft.

 

Το VesselView δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή συσκευών ενώ έχουν εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα απόδοσης κινητήρα και ειδοποιήσεις από οποιοδήποτε άλλο σύστημα παρακολούθησης του κινητήρα. Το VesselView παρακολουθεί στροφές, ταχύτητα, ροή καυσίμου, θερμοκρασία, trim και πολλά άλλα και παρέχει ειδοποιήσεις όταν χρειάζεται.

Το SmartCraft Connect διαθέτει επίσης Bluetooth® και Wi-Fi®, τα οποία θα κάνουν τις μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού εύκολες καθώς συνεχίζεται η ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων για το VesselView.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά και οφέλη του SmartCraft Connect:

Απλή εγκατάσταση - Το SmartCraft Connect μπορεί να εγκατασταθεί στον κινητήρα ή κάτω από το τιμόνι. Το απλοποιημένο Rigging ΚΙΤ ενοποιεί τις θύρες CAN P και CAN H σε μία μόνο συσκευή, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Εύκολη διαμόρφωση - Η ολοκαίνουργια εφαρμογή Mercury SmartCraft Manager, καθιστά απλή τη διαμόρφωση του SmartCraft Connect χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για IOS® από το Apple® App Store και Android ™ από το Google Play® Store.

Ευέλικτη συμβατότητα - Το SmartCraft Connect είναι διαθέσιμο για εφαρμογές μονού, διπλού ή τριπλού / τετραπλού κινητήρα.

Εύκολη παρακολούθηση  - Το SmartCraft βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση και τη συντήρηση του κινητήρα. Παρέχει επίσης ειδοποιήσεις για σφάλματα κινητήρα, ειδοποιώντας εάν ο κινητήρας πρέπει να μεταφερθεί σε αντιπρόσωπό σας για σέρβις.

 

Περισσότερα

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.