Η ιστορία μας

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, μετά από μία επιτυχημένη πορεία στον χώρο των μοτοσυκλετών (Lambretta), ο Αριστοτέλης Ζέης στρέφεται στην θάλασσα, ακολουθώντας ένα όνειρο χρόνων και υλοποιώντας μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή κίνηση για την εποχή εκείνη.
Έτσι δημιουργήθηκε η υποδειγματική ναυπηγική μονάδα "Lambro" η οποία ξεκίνησε με κατασκευή ξύλινων και στη συνέχεια πλαστικών σκαφών.
Η μονάδα αυτή εξέλιξε σημαντική τεχνογνωσία σε διάφορους τύπους σκαφών έως 25 μέτρα, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα το κύρος της Ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας με συνεχείς καινοτομίες, εξαγωγές και διακρίσεις. Ακόμα και μετά το τέλος του κεφαλαίου αυτού η "Lambro" παραμένει μια κληρονομιά "ειδικού βάρους" και σημασίας για την Ελλάδα, αξεπέραστη σε πολλούς τομείς μέχρι και σήμερα.Κατά την ίδια χρονική περίοδο ξεκίνησαν και σημαντικές συνεργασίες αντιπροσώπευσης όπως αυτή με την MERCURY MARINE η οποία φέτος συμπληρώνει 60 χρόνια με την οικογένεια Ζέη.Στη δραστηριότητα που ακολούθησε η νέα γενιά, την MOTOCRAFT, ενσωματώνεται μεγάλο μέρος της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας που αποκτήθηκε στα χρόνια της κατασκευής.Σχεδόν 20 χρόνια μετά την ίδρυση της και πάνω από μισό αιώνα μετά την πρώτη ενασχόληση της οικογένειας με την θάλασσα, η MOTOCRAFT κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, στον τομέα των κινητήρων, συστημάτων πρόωσης, ηλεκτρογεννητριών, ναυτιλιακών ειδών και σκαφών. Έχοντας καλλιεργήσει ισχυρές και πολυετείς συνεργασίες με τους πλέον καθιερωμένους οίκους του εξωτερικού, η MOTOCRAFT εδραιώθηκε με την αξιοπιστία της ως συνεργάτης προτίμησης εκτός και εντός συνόρων. Ακόμα η εταιρεία διατηρεί αναλλοίωτη την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και αμείωτη την συνεχή της προσπάθεια για πληρέστερη ενημέρωση, καλύτερη εξυπηρέτηση και αμεσότερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της MOTOCRAFT με εμπειρία, γνώση και αγάπη στο αντικείμενο στέκεται δίπλα στον πελάτη καθ' όλη την διαδικασία της επιλογής και αγοράς. Ακόμα περισσότερο δυναμική είναι η υποστήριξη μετά την πώληση που αποτελεί κύριο συστατικό στην ιδιοσυγκρασία των ιδρυτών της εταιρείας. Συνεχείς είναι οι επενδύσεις σε εκπαίδευση και σε συστήματα για την βελτίωση των υπηρεσιών. Η εταιρεία διαθέτει τμήμα λιανικής πώλησης, αλλά συγχρόνως ο μεγαλύτερος όγκος του πελατολογίου της αποτελείται από τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες ανά την Ελλάδα, σημαντικό ενεργό "βραχίονα" της εταιρείας, τους Έλληνες κατασκευαστές σκαφών, τους εισαγωγείς, τα καταστήματα της περιφέρειας και άλλους επαγγελματίες του χώρου. Επίσης η MOTOCRAFT διατηρεί στενή συνεργασία ως προμηθευτής με τον Ελληνικό Στρατό, το Λιμενικό Σώμα, το Πολεμικό Ναυτικό, Την Πολεμική Αεροπορία κλπ.

Η έδρα της MOTOCRAFT είναι στον Άλιμο, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με εκθεσιακό και άλλους χώρους που ξεπερνούν τα 2.900 τ.μ. σε συνολικό εμβαδόν. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 2000. Παρά τις ριζικές αλλαγές και διαφοροποίηση της αγοράς τα τελευταία χρόνια η MOTOCRAFT ατενίζει την τρίτη της δεκαετία δυναμικά και με αμείωτη ενέργεια, αναλλοίωτο ήθος, προσήλωση και επαγγελματισμό. Παράλληλα φροντίζει ακόμα περισσότερο να προκύπτει μέγιστη ικανοποίηση από τα προϊόντα που διακινεί και τιμά τις μακροχρόνιες αλλά και τις νέες σχέσεις με τον κάθε ένα πελάτη.

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.