Συνεργασία της OXE Marine AB με την BMW

Η OXE Marine ανακοίνωσε νέα συμφωνία με την BMW για την παροχή κινητήρων για τα μοντέλα OXE200 και OXE300 αλλά και για παρουσία του λογότυπου της Βαυαρικής εταιρείας στη νέα εξωλέμβια diesel 300 ίππων!

 

Η OXE Marine θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον κινητήρα 200 ίππων που βασίζεται στο μπλοκ 2 λίτρων, turbo diesel της GM στην OXE200 έως το επόμενο έτος, ενώ έχει ήδη συνάψει συμφωνία με την BMW για την ανάπτυξη ενός αντίστοιχου κινητήρα. Ήδη χρησιμοποιείται κινητήρας BMW 300 ίππων για την OXE300 – 3 λίτρων, εξακύλινδρος bi-turbo ενώ το διάσημο λογότυπο της BMW και η φράση «In cooperation with BMW», θα βρίσκονται στο καπάκι της θηριώδους εξωλέμβιας!



Ο διευθύνων σύμβουλος της OXE Marine AB, Myron Mahendra δήλωσε: «Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος για τη συνεργασία μας με τη BMW όσον αφορά την OXE300 [...] έδωσαν το παράδειγμα ενός ιδανικού συνεργάτη, παρέχοντας όλους τους απαραίτητους πόρους και υποστήριξη για να επιτύχουν όχι μόνο την ανάπτυξη του προϊόντος αλλά και να βοηθήσουν με τα πρότυπα παραγωγής και να προωθήσουν το προϊόν από άποψη πωλήσεων και μάρκετινγκ».

Επιπλέον η OXE Marine έχει κάνει κινήσεις για να αυξήσει την παραγωγή και έτσι το μερίδιο της στην αγορά εξωλέμβιων. Στα τέλη Μαΐου, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με την Outdoor Network Manufacturing για την παραγωγή των εξωλέμβιων 125 έως 200 ίππων στις Η.Π.Α με στόχο τον Ιανουάριο του 2021, ενώ θα προστεθεί αργότερα και η OXE300.