Seakeeper Stabilizers

Η Seakeeper ιδρύθηκε το 2003 και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη ναυτική σταθεροποίηση για σκάφη άνω των 9 μέτρων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της Seakeeper ουσιαστικά εξαλείφει το κούνημα των σκαφών.

Τα μοντέλα της Seakeeper δημιουργούν μια αίσθηση σταθερού εδάφους στο σκάφος σας, μειώνοντας την όχληση του πληρώματος και τον κίνδυνο τραυματισμών. Αυτή η πρόσθετη σταθερότητα, η αυξημένη ασφάλεια και η μειωμένη όχληση θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε για περισσότερες ώρες στη θάλασσα με λιγότερη όχληση και το πλήρωμα σας θα εργάζεται σε καλύτερες συνθήκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς σταθεροποιητές πτερυγίων, τα γυροσκόπια της Seakeeper είναι εντελώς εσωτερικά, μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων και αποφεύγοντας την αυξημένη αντίσταση.

Κατασκευασμένο για να αντέχει τις πιο δύσκολες συνθήκες στη θάλασσα, το Seakeeper 2 είναι ειδικά σχεδιασμένο για σκάφη μήκους περίπου 27-32 ft (8-10m) και εξαλείφει μέχρι και το 95% του διατοιχισμού.  Το Seakeeper 2 είναι πολύ ελαφρύ, είναι εντελώς εσωτερικό και μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε ενώ το καινοτόμο σύστημα ψύξης που διαθέτει, του επιτρέπει να δουλεύει σε εξαιρετικά υψηλό ρυθμό ταχύτητας, παρέχοντας απόλυτη απόδοση σε μικρό και ελαφρύ μέγεθος.