Νέοι κινητήρες 3.0lt από την Mercury Marine

Η Mercury Marine, μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των θαλάσσιων κινητήρων και της θαλάσσιας τεχνολογίας, παρουσίασε στο Sydney Boat Show μια νέα σειρά έσωλέμβιων και έσω/εξωλέμβιων κινητήρων diesel 3,0lt, διαθέσιμους σε μοντέλα 230hp και 270hp.

 

Σχεδιασμένοι, εξελιγμένοι και δοκιμασμένοι τα τελευταία τρία χρόνια, αυτοί οι νέοι κινητήρες θα αποτελέσουν τους πρωτοπόρους στην κλάση τους σε πολλά βασικά χαρακτηριστικά όπως  επιτάχυνση, αξιοπιστία, ευκολία εγκατάστασης, συντήρησης και τον περιορισμό του θορύβου και των κραδασμών.

Ο κινητήρας χρησιμοποιεί έναν νέο υδρόψυκτο συμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην επιτάχυνση αλλά και στην τελική ταχύτητα. Η Mercury υπέβαλε αυτούς τους κινητήρες σε εντατικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων δοκιμών «επιταχυνόμενης διάρκειας ζωής».

Ο Kris Neff, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας διαχείρισης κατηγοριών και στρατηγικού σχεδιασμού της Mercury Marine δήλωσε πως "Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ικανοποιήσουν τη ζήτηση της αγοράς για diesel σε αυτές τις βασικές κατηγορίες ιπποδύναμης".

Αυτή η νέα σειρά κινητήρων συνεχίζει την ανάπτυξη των κινητήρων diesel της Mercury σύμφωνα με τα πρότυπα εκπομπών Tier 3, τα οποία αποσκοπούν στη μείωση των επιπτώσεων των κινητήρων diesel στο περιβάλλον.

Επιπλέον, αυτοί οι κινητήρες είναι πλήρως συμβατοί με τις τεχνολογίες Mercury SmartCraft, παρέχοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε μια ευρεία σειρά πληροφοριών και μετρήσεων του κινητήρα τους, καθώς και σε προειδοποιήσεις συντήρησης και καθοδήγηση αντιμετώπισης προβλημάτων.

 

Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα εδώ: