Έναρξη συνεργασίας με την Twin Disc INC.

Σας ενημερώνουμε για την νέα συνεργασία της MOTOCRAFT με τον παγκοσμίου φήμης οίκο TWIN DISC, INC. κατασκευαστή των μειωτήρων και συστημάτων πρόωσης TWIN DISC, TECHNODRIVE, των συστημάτων επιφανείας ARNESON, των προπελλών ROLLA και πλειάδας άλλων προϊόντων πρόωσης και συστημάτων ελέγχου.

 

Η TWIN DISC, INC. με έδρα το Wisconsin των Η.Π.Α. είναι ο αρχαιότερος κατασκευαστής μειωτήρων στον κόσμο και κρατά μέχρι και σήμερα τα ηνία για σημαντικές καινοτομίες και πατέντες σχετικά με τη θαλάσσια πρόωση. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι μειωτήρες που χρησιμοποιήθηκαν σε πάνω από 20.000 συμμαχικά αποβατικά σκάφη ήταν TWIN DISC

Σήμερα τα προϊόντα της TWIN DISC έχουν εφαρμογή από τη μικρότερη βάρκα μέχρι οχηματαγωγά πλοία, στρατιωτικά σκάφη, πολυτελή γιώτ και πολλά άλλα. Η εταιρεία διαθέτει μονάδες παραγωγής στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη καθώς και εκτενέστατο δίκτυο συνεργατών.

Η εταιρεία μας συγκεντρώνει απόθεμα μειωτήρων και ανταλλακτικών καθώς και αναπτύσσει το κομμάτι της τεχνικής υποστήριξης σε μια μεταβατική διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Θα είμαστε στη διάθεσή σας να καλύψουμε τις ανάγκες σας, πάντα με την φιλική εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό της MOTOCRAFT.