Νέα συνεργασία με την Steelhead Marine - Γερανοί υψηλής ποιότητας και απόδοσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την παγκοσμίως γνωστή εταιρεία κατασκευής γερανών σκαφών, Steelhead Marine, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει μία ευρεία γκάμα από καινοτόμους γερανούς υψηλής ποιότητας και απόδοσης οι οποίοι καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών σε yacht αλλά και επαγγελματικά σκάφη.  

Οι γερανοί της Steelhead Marine είναι γνωστοί σε όλη τη βιομηχανία του yachting για τον κομψό σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα κατασκευής και τις εξαιρετικές επιδόσεις. 

Η πλήρης σειρά γερανών σκαφών υψηλής ποιότητας της Steelhead Marine, είναι το αποτέλεσμα σχεδόν δύο δεκαετιών συνεχούς έρευνας, ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης. Ο Dan Thain, ιδρυτής της Steelhead Marine, είχε ως στόχο του να δημιουργήσει τον καλύτερο γερανό στη βιομηχανία. Έφτιαξε μια ομάδα από μηχανικούς αεροσκαφών ώστε να μελετήσει το σχεδιασμό γερανών χρησιμοποιώντας αεροναυτικές αρχές και υλικά.

Στα τέλη του 2010, η Steelhead Marine εξαγοράστηκε από την AdvanTec Global Innovations και μεταφέρθηκε σε μια νέα υπερσύγχρονη εγκατάσταση στο Langley, ένα προάστιο του Βανκούβερ στις αρχές του 2011. Σήμερα, η Steelhead Marine αποτελεί μέρος του AdvanTec Marine Group, ενός ομίλου εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην αγορά ναυτιλιακού εξοπλισμού παγκοσμίως. Μαζί με τις υπόλοιπες εταιρείες του ομίλου (Diamond Sea Glaze, Freeman Marine, Pacific Coast Marine και USA Sliding Doors) μοιράζονται τους πόρους τους ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνονται στις βασικές τους δραστηριότητες. Συνδυάζοντας περισσότερα από 100 χρόνια επιχειρηματικής γνώσης, ο Όμιλος AdvanTec Marine εστιάζει στον συνδυασμό εμπειρίας κατασκευής, μηχανολογικών δυνατοτήτων και εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών με στόχο την παροχή ενός ευρέος φάσματος δοκιμασμένων και καινοτόμων προϊόντων στην παγκόσμια αγορά.

Σχεδιασμένοι για υψηλές επιδόσεις και μεγάλη αντοχή

  • Μεγαλύτερη ικανότητα ανύψωσης με μικρότερο βάρος γερανού.
  • Εξαιρετικός σχεδιασμός και προηγμένα υλικά κατασκευής.
  • Ανθεκτικότητα, δύναμη και αξιοπιστία.
  • Συμπαγής και ελκυστική σχεδίαση που απαιτεί λιγότερο χώρο και επιβαρύνει με λιγότερο βάρος το γιοτ σας.
  • Εύκολοι στη χρήση.

Δείτε όλους τους γερανούς εδώ