Νέα συνεργασία με την Current Scientific Corporation

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την Current Scientific Corporation, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικές κάμερες infared & night vision που καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών.  

Με έδρα της το Βανκούβερ στον Καναδά, η Current Scientific Corporation κατασκευάζει συστήματα υπέρυθρων καμερών υψηλής ποιότητας τα οποία χρησιμοποιούνται σε στρατιωτικά σκάφη, σκάφη του λιμενικού, σκάφη ερευνών καθώς και σε σκάφη αναψυχής και Superyachts.

Οι κάμερες EO / IR και τα συστήματα νυχτερινής όρασης της Current Scientific Corporation εγκαθίστανται σε σκάφη της ακτοφυλακής και του λιμενικού, στρατιωτικά σκάφη και σκάφη έρευνας και διάσωσης καθώς και σε Superyachts ενώ χρησιμοποιούνται διεθνώς και για την επιτήρηση και φύλαξη παράκτιων περιοχών και νησιών.

Η Current Scientific Corporation επενδύει συνεχώς στην Έρευνα και την Ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η καταπολέμηση της πειρατείας, την παρατήρηση και έρευνα θαλάσσιων θηλαστικών όπως η  ανίχνευση φαλαινών, την αναζήτηση και διάσωση εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων και την ανίχνευση πετρελαιοκηλίδων.

Τα Premium συστήματα καμερών της Current Scientific Corporation παρέχουν την υψηλότερης ποιότητας εικόνα για όλες τις εφαρμογές θαλάσσιας και ναυτικής βιομηχανίας.

Night Navigator

Το Night Navigator είναι η ενδεδειγμένη λύση για  ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, την στάση αλλά και την παραμονή σε λιμάνι καθώς εντοπίζει και αναγνωρίζει όλες τις απειλές νωρίτερα από οποιοδήποτε άλλο σύστημα EO, δίνοντας στο πλήρωμα ή την ομάδα ασφαλείας ταχύτερο χρόνο αντίδρασης. Είναι απαραίτητο σε όλα τα σκάφη των οποίων η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν προτεραιότητα.

Δείτε όλα τα μοντέλα εδώ