MOTOCRAFT - Ημερίδα 2023

Την Κυριακή, 02 Απριλίου, με χαρά υποδεχτήκαμε τους συνεργάτες στην ημερίδα μας, σχετική με τα προϊόντα μας, όπως κινητήρες Mercury Mercruiser, Cummins, Nanni, Neander, OXE Diesel, γεννήτριες Kohler, ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά συστήματα της NAVICO Group, αλλά και ναυτιλιακό εξοπλισμό των εταιρειών Quick, Humminbird, Minn Kota και ηχοσυστήματα JLAudio και Clarion Marine.

Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και οι εισηγητές μας κατάφεραν να μεταδώσουν ένα μεγάλο μέρος των εμπειριών και των γνώσεων τους, καθώς να παρουσιάζουν τις επερχόμενες αλλαγές στον τομέα του εμπορίου και των νέων τεχνολογιών.

Εκτός από τα παραπάνω, στο συνέδριο συμμετείχε η Microsoft και συνεργάτες της, με άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών όπως είναι το HoloLens, το οποίο μέσω επαυξημένης πραγματικότητας προσφέρει νέες λύσεις και δυνατότητες στους χρήστες.

Θέλουμε εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, στους 70 συνεργάτες που μας τίμησαν με τη παρουσία τους καθώς και για την έμπρακτη στήριξή τους στην εταιρεία μας όλο αυτό το διάστημα.

Τέλος, να ευχαριστούμε πολύ το ξενοδοχείο Marriott για την φιλοξενία του.