Η Mercury γίνεται αποκλειστικός προμηθευτής εσωλέμβιων κινητήρων diesel για την Linssen Yachts

Η Linssen Yachts, κατασκευαστής σκαφών από το Maasbracht της Ολλανδίας, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Mercury Marine θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής εσωλέμβιων κινητήρων diesel  για τα σκάφη της ξεκινώντας από το 2022.
 

«Στη Mercury είαστε όλοι ενθουσιασμένοι για την νέα συνεργασία μας με τη Linssen Yachts, μια εταιρεία που ηγείται στις καινοτομίες στην κατασκευή yacht», δήλωσε ο Will Sangster, πρόεδρος της Mercury Marine EMEA.

«Η δέσμευση της Linssen για yachts ανώτερης ποιότητας, σε συνδυασμό με τις προηγμένες τεχνολογίες που προσφέρουν οι κινητήρες της Mercury, θα προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ικανοποίηση. Οι εσωλέμβιοι κινητήρες diesel της Mercury προσφέρουν τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, προηγμένα συστήματα ελέγχου, εξαιρετικές επιδόσεις και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, καθιστώντας τα, το τέλειο ταίρι για τα yachts της Linssen».

Ο εσωλέμβιος κινητήρας Mercury Diesel 2.0 115HP θα είναι ο πρώτος που θα ενσωματωθεί στις σειρές μοντέλων Grand Sturdy, SL, Variotop και Variodeck της Linssen από 40 πόδια και πάνω μέχρι το τέλος του 2022.

 

Σημαντικοί παράγοντες στην απόφαση της συνεργασίας της Linssen με την Mercury ήταν, μεταξύ άλλων, η εξαιρετική οικονομία καυσίμου, η απαράμιλλη ανθεκτικότητα και αντοχή στη διάβρωση, το σύστημα ψεκασμού καυσίμου υψηλής πίεσης common rail για ελαχιστοποίηση του θορύβου και των κραδασμών και η τεχνολογία SmartCraft Digital Throttle & Shift (DTS). Επιπλέον, το παγκόσμιο δίκτυο service και αντιπροσώπων της Mercury επιτρέπει στους ιδιοκτήτες Linssen yachts να βρουν εύκολα αξιόπιστους επαγγελματίες για service και επισκευές.

 

Η Yvonne Linssen, εμπορική διευθύντρια της Linssen Yachts, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη νέα συνεργασία. «Θα συνδυάσουμε την τεχνογνωσία μας στον σχεδιασμό νέων προϊόντων, με την τεχνογνωσία της Mercury στα συστήματα πρόωσης». «Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη στρατηγική συνεργασία και πεπεισμένοι ότι θα οδηγήσει σε βελτιωμένη ποιότητα προϊόντων και καλύτερες συνολικές εμπειρίες για τους καταναλωτές».