MerCruiser Bravo Four S Forward Facing Drive

Η Mercury Marine παρουσίασε το νέο πόδι MerCruiser Bravo Four S Forward Facing Drive, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση με το σύστημα Smart Tow, ώστε να παρέχει απόλυτο έλεγχο για χρήση σε εφαρμογές θαλάσσιων σπορ όπως surfing, wakeboarding και άλλων αθλημάτων.

 


Μέσα από ένα εύκολο και εύχρηστο περιβάλλον χρήστη μπορείτε να έχετε ψηφιακός χειρισμό ώστε να συντονίζετε το έρμα, τα surf tabs και τις ρυθμίσεις προώθησης.

Τα θαλάσσια σπορ όπως το wakesurfing και το wakeboarding έχουν αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα παγκοσμίως. Οι μηχανικοί της Mercury δημιούργησαν ένα σύστημα για να διευκολύνουν τις ρυθμίσεις του σκάφους για τον οδηγό και να βελτιώσουν την συμπεριφορά του σκάφους για κάθε ένα από τα διάφορα θαλάσσια αθλήματα.

Είτε πρόκειται για βετεράνους wakesurfers, είτε για νεοεισερχόμενους στα θαλάσσια σπορ, το πόδι Bravo Four S Forward Facing Drive, σε συνδυασμό με τους κινητήρες MerCruiser 4,5lt V6, 6,2lt V8 και 8,2lt V8 sterndrive που κυμαίνονται από 250hp έως 430hp, τους προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουν τα θαλάσσια σπορ με ασφάλεια και αξιοπιστία. 

Οι ψηφιακές τεχνολογίες Mercury SmartCraft®, συμπεριλαμβανομένου ενός αναβαθμισμένου συστήματος Smart Tow, διατίθενται στάνταρ με τη μονάδα Bravo Four S Forward Facing Drive και επιτρέπουν την προσαρμογή της εμπειρίας ρυμούλκησης με λίγα πατήματα στην οθόνη αφής Mercury VesselView®. Ο οδηγός απλά επιλέγει τον τύπο της αθλητικής δραστηριότητας και το σύστημα Smart Tow θα εμφανίσει τα κατάλληλα χειριστήρια ώστε να ρυθμίσετε την επιτάχυνση κατά την εκκίνηση, την ταχύτητας ρυμούλκησης και τα χαρακτηριστικά του wake.

 

Άλλα πλεονεκτήματα του Bravo Four S Forward Facing Drive περιλαμβάνουν: 

 

  • Βελτιωμένη ευελιξία, ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες, που προκύπτει από την «πρόσθετη» πρόσφυση στο νερό που προσφέρουν οι προπέλες με κατεύθυνση προς τα εμπρός.  

  • Το σύστημα SmartCraft Digital Throttle & Shift για ακριβή έλεγχο 

  • Δυνατότητα επιλογής από πέντε νέες προπέλες σχεδιασμένες ειδικά να αξιοποιήσουν όλα τα πλεονεκτήματα του Bravo Four S 

  • Τεχνική υποστήριξη από το τεράστιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Mercury οι οποίοι μπορούν να επισκευάσουν ολόκληρο το σύστημα, από το πόδι έως και την οθόνη. 

 

Το νέο πόδι MerCruiser Bravo Four S Forward Facing Drive θα είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο του 2020.