Η ηλεκτρική ενέργεια συναντά το diesel με την OXE Hybrid 450!

Η ηλεκτρική ενέργεια συναντά το diesel με την OXE Hybrid 450, την πρώτη υβριδική εξωλέμβια υψηλής απόδοσης στον κόσμο.

Τεχνολογία, διαθέσιμη σήμερα, για τη μετάβαση των απαιτητικών χρηστών στο μέλλον. Αγκαλιάστε το μέλλον με την OXE Hybrid 450.

 

 

Η OXE Marine έχει ως όραμα που την καθοδηγεί, να προσφέρει λύσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή στη θάλασσα για τους ανθρώπους και για τον πλανήτη. Επαναπροσδιορίζει την εξέλιξη της εξωλέμβιας diesel και με υπερηφάνεια παρουσιάζει την OXE Hybrid Outboard.

Η αποδοτική και καθαρή ηλεκτρική ενέργεια συναντά το στιβαρό και ισχυρό diesel, σε μια συγχώνευση που δεν έχει ξανασυμβεί σε εξωλέμβια.

Ανακαλύψτε την OXE Hybrid 450, ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο που βασίζεται στην κορυφαία τεχνολογία εξωλέμβιας ντίζελ της OXE Marine σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα, αξιοποιώντας άμεσα διαθέσιμη τεχνολογία, παρουσιάζοντας ασυναγώνιστη ταχύτητα και ροπή. Η OXE Hybrid 450 προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας εξωλέμβιας OXE Diesel μαζί με ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης - παρέχοντας πλήρη ηλεκτρική κίνηση, αυξημένη εξοικονόμηση καυσίμου και πρόσθετη εμβέλεια και ισχύ όταν χρειάζεται.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι στρατηγικά τοποθετημένος κάτω από το κάλυμμα, συνδεδεμένος με τον ιμάντα κίνησης για απρόσκοπτη λειτουργία. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την απόδοση, αλλά επιτρέπει επίσης στον κινητήρα να λειτουργεί ως γεννήτρια, παρέχοντας τη δυνατότητα φόρτισης των μπαταριών ενώ λειτουργεί με diesel. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία διαφοροποιεί την OXE Hybrid 450 από τον ανταγωνισμό!

Μάθετε περισσότερα εδώ