Η Brunswick ανακοίνωσε την σύναψη οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά της Navico

Η Brunswick ανακοίνωσε την σύναψη οριστικής συμφωνίας για την εξαγορά της Navico, της εταιρείας ηγέτη παγκοσμίως στον τομέα των θαλάσσιων ηλεκτρονικών οργάνων.



Με αυτή την εξαγορά, η Brunswick θα προσθέσει τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου (Lowrance, Simrad, B&G και C-MAP) στην οικογένεια εταιρειών Advanced Systems Group (ASG), η οποία περιλαμβάνει τις κορυφαίες μάρκες ανταλλακτικών & αξεσουάρ στον τομέα διαχείρισης ισχύος, ψηφιακού ελέγχου και παρακολούθησης και δικτύων.

"Η απόκτηση της Navico και των βραβευμένων εμπορικών σημάτων της θα επιταχύνει αμέσως τη στρατηγική του Brunswick ACES (Αυτονομία, Συνδεσιμότητα, Ηλεκτρικά συστήματα και Κοινή Πρόσβαση) και θα υποστηρίξει το όραμά μας να παρέχουμε ξεχωριστά νέα τεχνολογικά προϊόντα και εμπειρίες", δήλωσε ο Dave Foulkes, Διευθύνων Σύμβουλος της Brunswick.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε τόσο σε οργανικές πρωτοβουλίες όσο και σε εξαγορές για να διατηρήσουμε τη ηγετική θέση των προϊόντων μας παγκοσμίως και η προσθήκη των  Lowrance, Simrad, B&G και C-MAP στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο μας θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητά μας να παρέχουμε πλήρης, καινοτόμες λύσεις για τους καταναλωτές και ολοκληρωμένα συστήματα για τους OEM πελάτες μας."

«Μετά από μια μακρά περίοδο ανάπτυξης, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γινόμαστε μέλος της οικογένειας της Brunswick για να ενισχύσουμε περαιτέρω την προσφορά μας και να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στο μέλλον» δήλωσε ο Knut Frostad, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Navico.

«Όλοι μας στη Navico, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με την Brunswick και να μοιραστούμε το πάθος και την αφοσίωσή μας με την ομάδα τους. Δουλεύοντας μαζί, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες μας."