H λειτουργικότητα του VesselView σε οθόνες Garmin και Raymarine μέσω του Mercury SmartCraft Connect

Με την ολοκαίνουργια μονάδα SmartCraft® Connect, το Mercury VesselView® επεκτείνεται ώστε να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις ακόμη περισσότερων χρηστών. Το SmartCraft Connect επιτρέπει τη σύνδεση με οθονών πολλαπλών λειτουργιών (MFD) Garmin® και Raymarine® με κινητήρες SmartCraft για να παρέχει λειτουργίες VesselView στην ίδια οθόνη με τον χαρτογράφο GPS και το σόναρ.

Αυτό σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η ενσωμάτωση του VesselView είναι διαθέσιμη για οθόνες Garmin και Raymarine, οι οποίες προστίθενται μαζί με τις Lowrance® και Simrad® ως συμβατές με τεχνολογία SmartCraft.

 

Το VesselView δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή συσκευών ενώ έχουν εύκολη πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα απόδοσης κινητήρα και ειδοποιήσεις από οποιοδήποτε άλλο σύστημα παρακολούθησης του κινητήρα. Το VesselView παρακολουθεί στροφές, ταχύτητα, ροή καυσίμου, θερμοκρασία, trim και πολλά άλλα και παρέχει ειδοποιήσεις όταν χρειάζεται.

Το SmartCraft Connect διαθέτει επίσης Bluetooth® και Wi-Fi®, τα οποία θα κάνουν τις μελλοντικές ενημερώσεις λογισμικού εύκολες καθώς συνεχίζεται η ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων για το VesselView.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά και οφέλη του SmartCraft Connect:

Απλή εγκατάσταση - Το SmartCraft Connect μπορεί να εγκατασταθεί στον κινητήρα ή κάτω από το τιμόνι. Το απλοποιημένο Rigging ΚΙΤ ενοποιεί τις θύρες CAN P και CAN H σε μία μόνο συσκευή, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία εγκατάστασης πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Εύκολη διαμόρφωση - Η ολοκαίνουργια εφαρμογή Mercury SmartCraft Manager, καθιστά απλή τη διαμόρφωση του SmartCraft Connect χρησιμοποιώντας μια φορητή συσκευή. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για IOS® από το Apple® App Store και Android ™ από το Google Play® Store.

Ευέλικτη συμβατότητα - Το SmartCraft Connect είναι διαθέσιμο για εφαρμογές μονού, διπλού ή τριπλού / τετραπλού κινητήρα.

Εύκολη παρακολούθηση  - Το SmartCraft βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν την απόδοση και τη συντήρηση του κινητήρα. Παρέχει επίσης ειδοποιήσεις για σφάλματα κινητήρα, ειδοποιώντας εάν ο κινητήρας πρέπει να μεταφερθεί σε αντιπρόσωπό σας για σέρβις.