Επιτυχής λειτουργία των κινητήρων CUMMINS Πλοηγίδων Πειραιώς

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την παράδοση του έργου αντικατάστασης κινητήρων και αναβάθμισης των Πλοηγίδων του Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά από την εταιρεία MOTOCRAFT AE.

 

Εκτός από την εγκατάσταση κινητήρων πρόωσης του κατασκευαστή διεθνούς κύρους CUMMINS, INC τον οποίο η MOTOCRAFT AE αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, η εταιρεία ανέλαβε επίσης την σημαντική περιφερειακή αναβάθμιση του μηχανοστασίου και την εκπαίδευση του προσωπικού της υπηρεσίας στην χρήση και συντήρηση.

 

Ο κατασκευαστής CUMMINS, INC έχει παράδοση 100 ετών στην κατασκευή κινητήρων και αποτελεί βασικό προμηθευτή ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας σε πολλές χώρες του πλανήτη. Επίσης η CUMMINS, INC πρωτοστατεί μεταξύ άλλων στην εξέλιξη νέων προϊόντων μηχανοκίνησης, υβριδικών συστημάτων και συστημάτων παραγωγής ενέργειας.

 

Η άρτια, σύγχρονη σχεδίαση των κινητήρων σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση, την υψηλή αξιοπιστία και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου συντελούν στην απρόσκοπτη  λειτουργία των σκαφών έτσι ώστε αυτά να ανταπεξέλθουν απροβλημάτιστα στο απαιτητικό καθήκον τους για χιλιάδες ώρες ετησίως.

 

H εταιρεία MOTOCRAFT AE με την πολυετή παράδοση συνεργασίας με κρατικούς φορείς και σώματα ασφαλείας χαιρετίζει το σημαντικό έργο της Πλοηγικής Υπηρεσίας η οποία αποτελεί έναν από τους πρώτους οργανισμούς που υποδέχονται πλοία όλων των τύπων στον εθνικό λιμένα. Οι πλοηγίδες του λιμένος Πειραιώς, εξυπηρετούν κάθε χρόνο πάνω από 14.000 πλοία και αποτελούν έτσι ζωτικό μέλος μίας υπηρεσίας υψίστης εθνικής σημασίας.