Νέα, εξαιρετικά ευέλικτη μονάδα ψηφιακής μεταγωγής Control X από τη CZone

Η CZone κυκλοφορεί την πιο έξυπνη, κομψή και συμπαγή μονάδα ψηφιακής μεταγωγής, η οποία είναι η πιο ευέλικτη και προσιτή μονάδα της μέχρι σήμερα. Η CZone Control X χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έξυπνη τεχνολογία MOSFET και διαθέτει πλήρως διαμορφώσιμες εισόδους.
 

Το Control X είναι η πρώτη πλήρως αδιάβροχη μονάδα IPX7 της CZone, δίνοντας έτσι λύση και περισσότερες επιλογές σε  εγκαταστάτες και OEM . «Αυτό ανοίγει αγορές που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες για ψηφιακή εναλλαγή λόγω των περιορισμών χώρου και της απαίτησης για πλήρως αδιάβροχα συστήματα», ανέφερε ο Geoffrey Morrish, Product Manager της Advanced Systems Group.

Χαρακτηριστικά, όπως πολλαπλές ζώνες ελέγχου φωτισμού RGB, έξοδοι γέφυρας τύπου H για μοτέρ αναστροφής και συγχρονισμός μοτέρ υαλοκαθαριστήρων, εξαλείφουν την ανάγκη για επιπλέον ελεγκτές. "Το Control X επιτρέπει στους εγκαταστάτες πλήρη ευελιξία στο να διαμορφώσουν τη μονάδα ώστε να ταιριάζει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους, ενώ αφαιρεί το κόστος της ύπαρξης αχρησιμοποίητων καναλιών." προσέθεσε ο κ. Morrish.

Το Control X παρέχει πλήρη έλεγχο του φωτισμού, συμπεριλαμβανομένης της ανεξάρτητης φωτεινότητας στην ίδια χρωματική ζώνη, χρωματικά εφέ και δυνατότητα ελέγχου σκηνών φωτισμού από κυκλώματα CZone, όπως η λειτουργία πάρτι και νυχτερινή πλοήγηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Control X για να συγχρονίσετε έως και 8 μοτέρ υαλοκαθαριστήρων στην ίδια μονάδα και να διαμορφώσετε εύκολα τον έλεγχο αργής και υψηλής ταχύτητας, καθώς και 3 μοναδικούς χρονοδιακόπτες διαλείπουσας λειτουργίας μέσω του στο CZone configuration tool.

Η τελευταία τεχνολογία MOSFET της CZone εξαλείφει την ανάγκη για φυσικές ασφάλειες με παρακολούθηση θερμοκρασίας. Τα κουμπιά αφής για χειροκίνητη παράκαμψη εξαλείφουν την ανάγκη για παραδοσιακή χειροκίνητη παράκαμψη ασφαλειών. Το Control X λειτουργεί με τροφοδοσία 12 και 24v και περιλαμβάνει ειδική λειτουργία εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας (λιγότερο από 5 mA).

 

Το Control X είναι συμβατό με όλα τα υπάρχοντα συστήματα CZone. Διαθέσιμο από το 2022