Ανασκόπηση 2018

Το 2018  ήταν μία δημιουργική και παράλληλα ιδιαίτερα επιτυχής χρονιά για την MΟΤΟCRAFT γεγονότα που οφείλονται στην μεγάλη προσπάθεια, εργατικότητα και ομαδικότητα που επέδειξαν όλα τα μέλη της εταιρείας έτσι ώστε να επιτευχθούν οι συγκεκριμένοι στόχοι του 2018 αλλά και οι πάγιοι στόχοι της συνεχούς βελτίωσης στα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες.

 

 

Ψηφιακή Παρουσία

Για να ενισχύσει την ψηφιακή της παρουσία, η MΟΤΟCRAFT επανασχεδίασε την ιστοσελίδα της στα πλαίσια των αναγκών των πελατών και συνεργατών της, με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους.

Πλέον το αναβαθμισμένο site  λειτουργεί σαν ηλεκτρονικό κατάστημα, και περιέχει πληθώρα προϊόντων με λεπτομερείς περιγραφές, ώστε οι επισκέπτες της σελίδες να μπορούν να βρίσκουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για προϊόντα που επιθυμούν και να τοποθετούν τις παραγγελίες τους με ευκολία.

Εκθέσεις 2018

Η MOTOCRAFT φέτος έλαβε μέρος στα Ποσειδώνια, την φημισμένη, διεθνούς κύρους έκθεση ναυτιλίας  που διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo, όπου είχε την ευκαιρία να προωθήσει τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει της στο κοινό της Ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας.

Η εταιρεία δεν έλλειψε από το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών το οποίο  διοργανώθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας και είχε ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Το περίπτερο της MOTOCRAFT προσέλκυσε πολλούς επαγγελματίες και ιδιώτες όπως και επισκέπτες από το εξωτερικό οι οποίοι έδειξαν υψηλό ενδιαφέρον για τα προϊόντα που παρουσίαζε η εταιρεία στην έκθεση. 

Όλοι μας στην MOTOCRAFT επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019.