2023 Year in Review MOTOCRAFT

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Το 2023 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, σημαντικά γεγονότα και εξαιρετικά επιτεύγματα για τη MOTOCRAFT και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα μικρό απόσπασμα από αυτά.


Απρίλιος | Συνέδριο Αντιπροσώπων


Στις αρχές Απριλίου υποδεχτήκαμε τους συνεργάτες μας για να συζητήσουμε μαζί τους τις προκλήσεις της αγοράς και πως μπορεί η MOTOCRAFT με καινοτόμα προϊόντα και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία να βοηθήσει το δίκτυο συνεργατών μας να ξεχωρίζει και να είναι ανταγωνιστικό. Επιπλέον, στο συνέδριο συμμετείχε η Microsoft και η Wordline, με άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις νέων τεχνολογιών και υπηρεσιών.





Μάιος | DEFEA 2023


Η συμμετοχή μας στη DEFEA 2023 αποτέλεσε ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση της παρουσίας μας στον κλάδο της άμυνας και της ασφάλειας. Με ολοκληρωμένη παρουσία, παρουσιάσαμε διάφορα προϊόντα τα οποία προορίζονται για Έλληνες κατασκευαστές αμυντικών προϊόντων.





Ιούλιος | Αριστοτέλης Ζέης 1932-2023


Με μεγάλη λύπη αποχαιρετήσαμε τον ιδρυτή της Lambro Marine, Αριστοτέλη Ζέη, ο οποίος διέδωσε στην Ελλάδα και το εξωτερικό σκάφη απαράμιλλης ποιότητας, σχεδίασης και πλεύσης





Αύγουστος | 60 χρόνια συνεργασίας με τη Mercury


Η συμπλήρωση 60 ετών συνεργασίας με τη Mercury αντιπροσωπεύει μια ιστορία βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την συνεργασία. Η διαρκής ανάπτυξη και εξέλιξη της συνεργασίας μας δεν έχει επιτευχθεί μόνο μέσα από την παροχή κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και μέσω της δέσμευσής μας σε κοινές αξίες και στόχους. Η επέτειος αυτή αποτελεί σημαντικό στιγμιότυπο που υπενθυμίζει τη σημασία της σταθερότητας και της εμπιστοσύνης!





Σεπτέμβριος | Ανάληψη Αντιπροσωπείας Twin Disc


Η ανάληψη της αντιπροσωπείας των Twin Disc, Arneson, Rolla και Technodrive, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τη διεύρυνση του φάσματος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας καθώς και της ενίσχυσης της παρουσίας μας στην αγορά γενικότερα. Η στρατηγική αυτή συνεργασία, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ακόμη πιο ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας.





Νοέμβριος | Σεμινάριο CZone


Το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα συστήματα digital switching της CZone, που ανήκει στο Navico Group, έγινε με στόχο να προσφέρει τις γνώσεις και τη μεθοδολογία εγκατάστασης, παραμετροποίησης και troubleshooting, του διαδεδομένου αυτού συστήματος digital switching.





Δεκέμβριος | Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών


Στην πρόσφατη συμμετοχή μας στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών παρουσιάσαμε την πλήρη γκάμα των προϊόντων και των κατηγοριών που προσφέρουμε, όπως πρόωσης και μετάδοσης ισχύος, παραγωγή και διαχείριση ενέργειας, σταθεροποίησης και πληθώρα ναυτιλιακού εξοπλισμού. Τέλος, παρουσιάσαμε και το θρυλικό μοντέλο 170 Montauk της Boston Whaler.





Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με το να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας το 2023 και είμαστε ευγνώμονες για την πολυετή στήριξή σας και την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί σας το πάθος μας για τη θάλασσα!

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και περιμένουμε με ανυπομονησία την νέα χρονιά, στην οποία υποσχόμαστε πως θα έχουμε νέες ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και καινοτομίες που θα κάνουν τη συνεργασία μας ακόμα πιο ισχυρή και αποδοτική!

Κλείνοντας θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από 23/12/2023 έως και 07/01/2024 λόγω εορτών και ετήσιας απογραφής.



Ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!