Humphree Lightning

Νέο σύστημα Interceptors

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το Lightning είναι ένα αυτόματο σύστημα trim και σταθεροποίησης κατάλληλο για σκάφη 6-14 μέτρα. Πρόκειται για ένα αυτόματο σύστημα trim & σταθεροποίησης κατάλληλο για σκάφη 6-14m (20-45ft). Ο συνδυασμός της προηγμένης τεχνολογίας, του εύκολου και φιλικού προς τον χρήστη ελέγχου, της εφαρμογής για κινητά και του όμορφου υποβρύχιου συστήματος φωτισμού LED — είναι αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά.

Ανεξάρτητα από το σύστημα πρόωσης που χρησιμοποιείτε, εξωλέμβιες, ηλεκτρικές, έσω/εξωλέμβιες ή εσωλέμβιες, αυτό το νέο σύστημα θα είναι η τέλεια επιλογή για νέα σκάφη ή για όταν πραγματοποιείται retrofit τοποθέτηση σε παλαιότερα μεταχειρισμένα σκάφη, το σύστημα LIGHTNING της Humphre θα σας πάει στο επόμενο επίπεδο.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΒΟΛΤΕΣ

Ακόμη και τα πιο μικρά ή μεσαίου μεγέθους κύματα μπορούν να δημιουργήσουν κούνημα στο σκάφος και το ανθρώπινο σώμα απλά δεν είναι φτιαγμένο για αυτό.

Στη Humphree, δημιουργούγησαν τεχνολογία που μετρά αυτόματα και αντιμετρά την κίνηση του σκάφους και μεταμορφώνει ολόκληρη την εμπειρία σας στο νερό.

Η τεχνολογία της Humphree εξαλείφει το κούνημα και τη ναυτία και βελτιώνει σημαντικά τις συνθήκες για τους ανθρώπους που περνούν χρόνο στη θάλασσα.


ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Απολαύστε μια πιο ομαλή διαδρομή με αυτό το πρωτοποριακό νέο προϊόν της Humphree. Με τις αυτόματες λειτουργίες Auto Trim, Auto List, Pitch Control, Roll Stabilization και Coordinated Turn θα απογειώσετε το επίπεδο της βόλτας σας.

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Το σύστημα είναι εύκολο στον χειρισμό. Απλώς ενεργοποιήστε τις αυτόματες λειτουργίες από τον πίνακα ελέγχου σας και η προηγμένη τεχνολογία θα κάνει τη δουλειά.


ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα εξαιρετικά γρήγορα ηλεκτρικά interceptors με διαδρομή 2” (50mm), κάνουν τη διαφορά σε συνδυασμό με προηγμένους αισθητήρες.Το LIGHTNING™ είναι αποτέλεσμα 20 χρόνων εμπειρίας στη βιομηχανία εξοπλισμού και σταθεροποίησης και το προηγμένο αυτόματο σύστημα interceptors είναι κατάλληλο για μικρότερα σκάφη μεταξύ 6-14 μέτρα.Θα σας βοηθήσουν να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου συνήθως κατά 5-20%, επίσης ιδανικά για το περιβάλλον μας!

UNDER WATER φωτισμός

Ανάψτε τα ισχυρά φώτα LED για κάθε ιδιαίτερη στιγμή στο σκάφος σας. Κάθε interceptor είναι εργοστασιακά εξοπλισμένο με 10 RGBW LED's παρέχοντας συνολικά 25W με ρυθμιζόμενα χρώματα (RGBW). Επιλέξτε αυτήν την επιλογή για να φέρετε ένα φωτεινό και ρυθμιζόμενο φως στo νερό.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Με το σύστημα Lightning μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε το υλικολογισμικό και να αναβαθμίσετε το σύστημα, απλά συνδέοντας τη μονάδα στο διαδίκτυο.ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TRIM TAB

Φανταστείτε να προσθέσετε μια ισχυρή δύναμη ανύψωσης σε κλάσματα δευτερολέπτου και στις δύο πλευρές του σκάφους ή μόνο στη μία πλευρά. Παρά το πώς μπορεί να φαίνεται, αυτό είναι πολύ πιο αποτελεσματικό σε σύγκριση με παραδοσιακά trim tabs, θα αυξήσει την ταχύτητα και θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου καθώς και τις εκπομπές CO2. Αυτό κάνει το σύστημα Lightning, γρήγορα και αυτόματα..

Το σύστημα Lightning δημιουργεί μια υδροδυναμική δύναμη ανύψωσης παρεμποδίζοντας τη ροή του νερού κάτω από το κύτος του σκάφους. Με αυτόν τον τρόπο το interceptor δημιουργεί μια δύναμη ανύψωσης που επενεργεί στη γάστρα αντί στη συσκευή trim.ΠΑΚΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Επιλέξτε το επίπεδο αυτοματισμού που προτιμάτε με τα πακέτα λειτουργιών Lightning.

Περιγραφή αυτόματων λειτουργιών:ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 • Κατάλληλο για σκάφη 6-14 μέτρα και ταιριάζει σε κάθε τύπο πρόωσης (εξωλέμβια, Sterndrive, WaterJet)
 • Το Interceptor διατίθεται σε δύο μεγέθη L300 και L450, και τα δύο με διαδρομή 2” (50mm). Διατίθεται μια προσαρμόσιμη έκδοση Chine.
 • Συμβατό με 12/24V
 • Νέος πίνακας ελέγχου με έγχρωμη οθόνη αφής 3,5 ιντσών με δυνατότητα χωνευτής τοποθέτησης
 • Ενσωματωμένο GPS, Wi-Fi και Bluetooth
 • Αυτόματες ενημερώσεις firmware
 • Έτοιμη για ενσωμάτωση HTML5
 • Μονάδα ελέγχου με ενσωματωμένα προηγμένα γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα/li>
 • Αδιάβροχα εξαρτήματα – Σερβομηχανισμός Interceptor, μονάδα ελέγχου και πίνακας ελέγχου
 • Ενσωματωμένη μονάδα Servo με στιβαρό κιβώτιο ταχυτήτων
 • Πλήρες άνοιγμα interceptor με διαδρομή 2" (50 mm) σε 0,65 δευτερόλεπτα
 • Κάτω ή πάνω από τη γραμμή νερού μέσω καλωδίωσης thru hull
 • Εύκολη εγκατάσταση χάρη στη νέα βάση στήριξης

Συνεχίζοντας στο motocraft.gr αποδέχεστε τη χρήση cookies.